Beantwoord

Oproepen niet mogelijk


Ik ben een hulpdienst is het niet mogelijk om oproepen te ontvangen
icon

Beste antwoord door Wim 22 March 2016, 16:46

Bekijk origineel

17 reacties

zie ook -> https://nl.forum.proximus.be/mobiel-vaste-lijn-installatie-configuratie-13/uitgaande-oproepen-34152
als er problemen zijn met uitgaande oproepen, zullen ze ook niet ontvangen worden.

-> https://twitter.com/proximus/
-> https://www.facebook.com/proximusBe
Jammer ik ben een takeldienst die ook mensen in nood moet gaan helpen . Ik begrijp dat er ménsen zijn die de lijnen over belasten. Maar laat hulpdiensten zoals wij ons werk doen potverdikke! !
Ik kan je alleen maar wat info meegeven aangezien ik niet van Prox ben natuurlijk.
Sorry elsa tof bedankt voor de info ☺
Reputatie 7
Badge +6
Door de dramatische gebeurtenissen in Brussel is het spraak gsm netwerk overbelast. Dit is een tijdelijke situatie. Graag een beetje begrip a.u.b.
Ik ben een hulpdienst is het niet mogelijk om oproepen te ontvangen
Ik moet mijn kost verdienen als taxichauffeur en kon gisteren heel de dag geen oproepen ontvangen in Kapellen idem voor mijn vrouw die ook proximus heeft, toch raar we zijn met de vrienden iets gaan drinken, en die hebben Mobistar en dat werkte wel ! ik overweeg nu voor naar Mobistar te verhuizen
Het lukt naar MARS te vliegen maar GSM dekking geven lukt niet als er iets gebeurt.:(
Dat is niet moeilijk te verklaren denk ik, hoeveel bellers zijn er die PX gebruiken en hoeveel Mob, al heb ik totaal niks tegen Mob hoor , want we hebben ze beide in huis 😉
Reputatie 6
Badge +2
Hangt ook af van geval tot geval, ik had in ieder geval gisteren geen problemen om te bellen en ik zit nochtans ook bij Proximus.
Ik zit ook bij Prox en ook bij Mob (mijn zoon) maar er waren een hele tijd op beide problemen, maar met mob is later begonnen en kon je ook vroeger terug bellen.
Reputatie 4
Badge +1
Even in herinnering dat in Brussel de opstart van 4G geboycot werd en thans strengere stralingnormen oplegd waardoor "kwaliteit & capaciteit" er inherent lager zijn.
http://datanews.knack.be/ict/nieuws/stralingsnorm-verhindert-uitrol-4g-in-brussel/article-normal-285261.html
Maar om oproepen te doen heb je natuurlijk niet perse 4g nodig en trouwens het was toch niet het geval voor Brussel alleen die oproepproblemen.
Reputatie 7
Badge +6
Wij konden in Brussel een tijdlang niet gsm-en, zelfs niet sms-en. Telefoneren met de vaste lijn ging wel, dus wij waren ook blij dat we die nog hadden.
Dit is inderdaad ook één van de redenen dat ik die vaste lijn blijf behouden,
het is een beetje zoals mijn man zegt vroeger als we analoog naar de Tv keken was er geen gedoe en nu met die digitale bazaar is er wel altijd iets dat mankeert
(mannen kunnen toch overdrijven hé :-)) )
Eergisteren ook ineens de modem die begon herop te starten, dan natuurlijk wel met TVR niks moeten missen maar je bent dan verplicht van terug naar het begin te gaan van het programma dat je aan het bekijken bent, of je moet natuurlijk bijbetalen voor TVR+‼
Reputatie 4
Badge +1
BASE did it
http://datanews.knack.be/ict/nieuws/base-liet-stralingsnormen-na-aanslag-varen-om-panne-te-vermijden/article-normal-682907.html
Maar er waren toch problemen dus dat alleen zal het zeker niet geweest zijn, mijn zoon kan er van meespreken.
Telenet had ook de hot spots open gezet.
Ja inderdaad en pas nadat dit op Prox Twitter massaal gemeld werd van TN, dan pas heeft Px een tijd later dit ook open gesteld voor iedereen.

Reageer