Online tv-kijken? Die doe je nu via je favoriete browser!

  • 26 September 2017
  • 3 reacties
  • 186 Bekeken

Relaxed live kijken naar je favoriete programma’s, waar je ook zit. Geef toe, da’s wel zeer handig! Met de tablet in je tuin, of op de smartphone terwijl je wacht op de volgende trein of bus. En nu kan dat zelfs nog simpeler. Want onze vernieuwde tv-speler is nu te gebruiken via drie extra internetbrowsers.
Lees het hele artikel hier

3 reacties

>
https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tve_install_apps/particulieren/support/applicaties-apps/proximus-tv/van-start-met-de-proximus-tv-applicatie/hoe-krijgt-u-tv-op-uw-gs-tablet-of-computer.html
>
https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tve_play_start_apps/particulieren/support/applicaties-apps/proximus-tv/van-start-met-de-proximus-tv-applicatie/hoe-live-tv-kijken-met-de-tv-app.html
Reputatie 4
Badge +1
Relaxed live kijken naar je favoriete programma’s...
Zeer misleidende tekt. Op de Pc, tablet of smartphone kan je slechts een beperkt aantal zenders hebben, en de interessante (favoriete) dus NIET (planet earth, Hobbit magazine, PlattelandsTV,Lokale TV (hier dus RTV) om maar enkele te noemen....)
De slagzin is dus voor velen een dode mus (en kom niet af met rechten op de programma's, want bij 2 decoders zijn die problemen er dus niet maar 1 tv en pc/tablet wél !, leg dat maar eens uit )
ja een decoder kan je ook niet meenemen overal waar je komt, heeft dat er iets mee te maken of niet ?
En dat is toch ook het geval bij TN of heb ik het verkeerd voor?

Reageer