Vraag

Gratis, maar toch niet

  • 26 August 2016
  • 5 reacties
  • 344 Bekeken

Reputatie 4
Deze melding in MyProximus:
"Jammer, want met je huidige abonnement is Norton Mobile Security gratis. Bovendien duurt het slechts 5 minuutjes om al je smartphones te beschermen. Ben je er klaar voor?"

Jammer maar als je doorklikt dan is het 2 € per maand en een promo van 1 maand gratis. Een beetje misleidende reclame niet?

5 reacties

IMHO is alle reclame misleidend 😉
Reputatie 2
Badge
Als je een paar rudimentaire regels volgt ivm je Smartphone gebruik, heb je (in tegenstelling tot je Desktop/Laptop PC met Windows of iOS) GEEN Antivirus app voor Smartphone nodig.
Als je me niet geloofd 'google' het maar...:-)
http://www.howtogeek.com/232436/android-has-a-big-security-problem-but-antivirus-apps-cant-do-much/
http://www.extremetech.com/computing/104827-android-antivirus-apps-are-useless-heres-what-to-do-instead
https://www.androidpit.com/is-antivirus-software-necessary-for-android
http://www.androidauthority.com/do-you-need-mobile-antivirus-software-663034/
Inderdaad ook allemaal gelezen er zijn er zelf die beweren dat je er geen nodig hebt op je laptop als je oplet wat je doet maar ik lees ook artikels waar er op mobiele toestellen wel al malware binnengekomen enz...... op 't internet kan je van alles lezen en kan je voor waarheid nemen wat je zelf liefst als waarheid ziet :LOL:
Reputatie 4
Of het nodig is of niet doet eigenlijk niets terzake. En dat alle reclame misleiding is tja.... Reclame is verleiding ,een aanbieding doen om een product of dienst verkocht te krijgen en daar blijf je best zo eerlijk mogelijk in. Je kan ook gewoon zeggen een maand gratis ipv de suggestie dat je met je huidige abonnement niets hoeft te betalen.
Reputatie 7
Badge +1
best altijd de kleine lettertjes lezen...en niet te goedgelovig zijn? Echt gratis bestaat niet in de commerce!

Reageer