Beantwoord

Functie bericht inspreken bij afwezigheid

  • 26 October 2016
  • 8 reacties
  • 649 Bekeken

Sedert geruime tijd, vermoedelijk door een verkeerde behandeling, werd op mijn vaste telefoontoestel de functie met de woorden "U spreekt met .............Wij kunnen momenteel niet opnemen. Gelieve een bericht in te spreken na de bieptoon", gedesactiveerd.
De vraag is op welke manier ik die functie, met die woorden en de bieptoon, opnieuw activeer.
icon

Beste antwoord door frank 26 October 2016, 18:52

Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Was dat een functie van het antwoordapparaat van uw telefoon zelf of was dat de dienst Phone Mail/Phone Mail basic die je ook terugvindt in MyProximus, onder Mijn Producten --- Vaste Lijn-- Diensten -- Actief/Beschikbaar? Ik gebruik die zelf niet en ben nu niet zeker of je daar zelf een bericht kan invoeren.
zie bijlage:
Mijn abonnement is" phone mail basic" inbegrepen en mijn toestel heeft een voicemail indicatie, en als de functie zou werken, zou ik die voicemail kunnen openen.
heb juist gekeken - abonnement is Phone Line
Reputatie 7
Badge +6
Als je op je nummer klikt, zie je toch een pagina met alle gegevens over je abonnement, je opties en je diensten. Daar klik je op Diensten: Actief of Beschikbaar: daar op Phone Mail : dan op Phone Mail beheren?
toestel is een Twist 504 en ik vind die functie "phone mail" niet in het programma - ik heb de handleiding gedownload en daar staat het ook niet in - ik ga een mail sturen naar proximus zelf in de hoop dat de klantendienst kan helpen
Reputatie 7
Badge +6
Ik spreek over de dienst Phone Mail in MyProximus, niet op het toestel.We zitten dus op een verschillende golflengte, vrees ik.;-) Ik laat het Proximus zelf afhandelen.Ik kan niet verder helpen. Groetjes.
Reputatie 6
Badge +3
De twist 504 heeft géén ingebouwde voicemail maar gebruikt de phonemail van Proximus.
Er komt dan wel een icoontje op het scherm dat voicemail aanduidt, maar dat is een code die proximus stuurt over de telefoonlijn en zo dat icoontje doet oplichten.

Bel dus 1969 om je voicemail in te stellen
Zie echter ook op de laatste pagina van de handleiding want met codes *61* *67* #61# #67# kan voicemail in- en uitgeschakeld worden.
http://support.nl.proximus.be/euf/assets/pdf/phonemail.pdf

twist 504:
http://www.exellent.be/telecom-gps/telefonie/draadloze-telefoon/proximus-twist-504-bctwist504-bctwist504
Aantal handsets : 1
Met antwoordapparaat : Nee
SMS Functie : Nee
Handsfree bellen : Ja
Handleiding twist 504 http://www.proximus.be/dam/cdn/sites/support/documents/cordless_phone_manual/nl/cordless-twist-504.pdf
Reputatie 7
Badge +6
Hoezee! De oplossing. Bedankt, frank.🆒

Reageer