Fon Iphone

  • 6 December 2011
  • 15 reacties
  • 5194 Bekeken

Reputatie 3
Badge +2
Heeft er al iemand kunnen in loggen op een FON met een iphone 4 ? Wanneer ik de login ingeef via het fon formulier dat verschijnt annvaard die de login niet. Ofwel gebeurd er niks ofwel krijg ik de melding dat de login niet correct is ofwel krijg ik de melding dat de dienst momenteel niet beschikbaar is. Wanneer ik met de samsung tab inlog (met de fon app) dan lukt dit wel, kan dus zeker niet aan de login liggen.

15 reacties

Badge +1
nee jammer genoeg niet. Ik heb geen iphone :p
dat werd hier gisteren ook gemeld door Bieke

kan het zelf niet testen wegens Fon noch Iphone

mvg
goeie morgen xenne, is dat nu zo moeilijk voor bgc om fon terug op je bbox te pushen !!

Heb jij dat automatisch pushen door te bellen naar 0800 95055 al geprobeerd ?

mvg,
goeiemorgen ricy

dat nummer is om de firmware te pushen naar het schijnt...? maar firmware is hier al in orde... 't zijn enkel de hotspot instellingen die ik niet meer heb.... ik heb nog eens gebeld met dat nummer maar heeft niets uitgehaald.... volgens Eva moeten de Fon-instellingen wellicht opnieuw doorgestuurd worden naar de modem, de ingenieurs onderzoeken de zaak

mvg
Ik raak ook niet op het FON netwerk met mijn iPhone 4s.

Geeft altijd een error.

Foutje van de firma? Lachen


Welk "error" geeft hij? Is het naar die foutmelding pagina "404"?

Als dat zo is, moet je even in de instellingen van Safari " cookies aanvaarden" aanzetten, GSM opnieuw opstarten en kijk dan eens of het al werkt. ( Safari opnieuw opstarten alleen zou ook mogelijk zijn )


Grtz en have voor "fon" op je iPhone 4S
Ik heb geen problemen met inloggen. Enkel mag de app er eens gaan komen want ik vertrek binnenkort naar New York en dan zou dat wel handig zijn :)
Reputatie 2
Badge +1
@Scion: ik wil je pret niet bederven, maar er zijn niet veel fonspots in NY...
Ben er zowat maandelijks en kan er amper gebruik van maken.
@axs: Op de site staan er toch redelijk wat in Manhattan dan toch)? Het zou nu niet zoveel uitmaken, want ons hotel heeft gratis internet en er zijn zowiezo toch genoeg andere gratis hotspots dus ik panikeer niet, maar ik wilde het wel eens tesen via Fon :)
Reputatie 2
Badge +1
Maar als die in appartementen staan... dan heb je er weining aan want bereik is niet groot ;)

Heb tot nu toe maar 1 enkele bruikbare gevonden!

Badge
hier werkt BelgacomFon wel op iPhone 4S .... nu is het nog enkel wachten op de App...
Reputatie 4
Badge +1
Is er soms iemand met een "Nokia C7" die kan inloggen op FON. Op mijn Nokia scherm krijg ik de aanduiding "FON_BELGACOM: Verbonden" doch na het ingeven van mijn Login: jose.de.roo@belgacomfon.be en paswoord krijg ik de foutmelding "Browser kan geen verbinding maken met website https://belgacom.portal.fon.com/nl/surf-the-web

Mijn b-box2 is reeds geactiveerd voor FON en op mijn Laptop werkt FON correct. Als ik met mijn Nokia C7 probeer in te loggen is mijn toegang via Laptop niet actief. De Nokia helpdesk verwijst naar Belgacom en vise versa.
misschien kan je dit eens proberen

Client for Symbian phones (http://downloads.fon.com/devicescape/EasyWi-Fi_S60_3_0_80.sis" rel="nofollow) (http://www.devicescape.com/learn/assets/docs/ewf-ug-s60-3.0.70.pdf" rel="nofollow) bron : http://wiki.fon.com/wiki/Downloads" rel="nofollow

al komt jouw model precies wel niet voor in de lijst van compatible nokia devices

mvg
Reputatie 4
Badge +1
alvast dank voor tip maar is niet gelukt via Download, Manual, bron ...
Badge
De Iphone en Ipad FON-app is er nog steeds niet........ Is er hier al meer nieuws over?

Reageer