BREAKING NEWS Belgacom geeft voetbal gratis weg aan klanten


BREAKING NEWS Belgacom geeft voetbal gratis weg aan klanten

Belgacom geeft voetbal gratis weg aan klanten

waarvoor onze dank

mvg

161 reacties

Dat vind ik dus een zeer mooi gebaar.

Ondanks de teleurstelling van vorige week toch een dikke dankjewel Belgacom
Reputatie 7
Badge +3
Belgacom TV biedt volgend seizoen alle wedstrijden waarvoor het bedrijf de rechten heeft gratis aan al hun klanten aan. Concreet komt dit neer op 180 wedstrijden per seizoen. Dat maakte Belgacom TV vandaag bekend.De Belgische telecomgigant had de vorige seizoenen de rechten voor de wedstrijden van de Pro League in handen, maar moest vrijdag de duimen leggen voor concurrent Telenet. Het Mechelse telecombedrijf zendt komend seizoen per speeldag drie wedstrijden naar keuze uit, de overige vijf matchen zijn op Belgacom TV te bekijken.

Ook multilive gratis
In totaal komt dit neer op 150 zaterdagavondwedstrijden en 29 tot 31 play-offwedstrijden. Belgacom betaalde voor de uitzendrechten één miljoen euro per seizoen en biedt die wedstrijden nu gratis aan zijn klanten aan. Ook de dienst 'multilive', waarbij meerdere wedstrijden tegelijkertijd gevolgd kunnen worden, is gratis voor de klanten. Het speciale voetbalabonnement is dus niet meer nodig.

"Mooie affiches"
"De ervaring leert dat er ook op zaterdag nog heel mooie 'affiches' zullen zijn, ook met de topploegen uit het klassement. Zo zullen ten minste 25 procent of zeker 10 wedstrijden van zowel Anderlecht, Standard, Club Brugge, Racing Genk als AA Gent rechtstreeks te zien zijn op Belgacom TV. Gemiddeld 75 procent van de wedstrijden van de andere clubs zullen te volgen zijn op Belgacom TV", legde het bedrijf in een communiqué uit. (belga/svm)


14/06/11 19u16
Reputatie 5
Badge +2
Wat een stunt ! Daar kan Telenet niet tegen op ! Dank u wel (en hopelijk geldt het ook voor de andere 2 seizoenen erna) ! :D

Nu nog het zenderaanbod aanpakken en (fors) uitbreiden met o.a. zenders die al lang bij Telenet en TVV/Mobistar zijn en het is in orde !

Mvg
Uitstekend nieuws !!!

Vervalt het lopend voetbalabonnement ( 19,95/maand ) nu automatisch?

Zo ja vanaf wanneer?

Of moeten wij zelf bepaalde stappen ondernemen.
Reputatie 7
Badge +1
Tja, van een stunt gesproken ! maar 't is een enorme marketing stunt tegelijk nietwaar. Veel klanten die geen (voetbal)abonnement hadden, zullen nu geneigd zijn toch te kijken, en voor een 2e jaar toch te betalen. Maar een vol jaar gratis is wel heel aantrekkelijik. En voor de reeds betalende klanten is het een serieus cadeau. Betaalde Belgacom voor het voorbije contract geen 35.000.000€ per jaar ? nu 1.000.000€, da's 34.000.000€ per jaar minder..daar kan je héél wat mee doen ! 't zal leuke TV blijven bij Belgaocm.
Told you..told you...
Reputatie 6
Badge +3
Welk perbericht????

Staat nergens op de website van belgacom: volgens mij is het een hoax.

Het is wel een uiterst goed idee !!! (het enige dat belgacom nog een beetje kan rechttrekken qua voetbal)
staat ook op de facebook van Belgacom 11, en op HLN - komende van Belga.
Zou maar raar zijn mocht dit een hoax zijn.
Badge
Vind dit nu eens een mooi gebaar van belgacom om ook eens aan die 10 tallen personen te laten zien die hun all foot abonnement hebben op gezegd wat zij nu missen.Ze zeggen soms eigen schuld dikke buld.
wtf heeft dat er nu mee te maken Axana??
IEDEREEN MET BELGACOM TV KRIJGT VOETBAL TE ZIEN, als het persbericht klopt.

Dus heeft niks met all foot en dergelijke te maken. Dus voor mensen die hun all foot opgezegd hebben is dit net hetzelfde
@frank: na de beurs eh.. is nogal vaak zo, ofwel op een vrijdag namiddag.
Maar mocht het fake zijn, dan is het ook wel heel goed fake want alle kranten schrijven erover :p

Normaal gezien wachten ze op einde week voor zoiets, maar het is goed mogelijk dat ze nu een uitzondering gemaakt hebben omdat ze klanten verliesden. (pure gok uiteraard)
er zal nog wel een addertje onder het gras zitten zeker ......
Hallo

Ik nam de vorige jaren een abonnement MY CLUB ( Club Brugge ).

Als ik het goed begrijp hoef ik nu geen abonnement aan te vragen , want dat abonnement was toch jaarlijks ( hoop ik ) .

Groeten

Caje.
correct...als het klop Caje.
Uw abbo zal automatisch opgezegd worden, en je zal een kredietnota krijgen voor Juni/july.

nogmaals..als het allemaal klopt
goed nieuws

Nu nog eventueel een telenet stunt ivm aantal maanden gratis tv en prime sport (analoge kabel heb ik toch nog.)

Momenteel nog 8 + 15E =23€ per maand en +5€ voor eventueel in HD is nog wel wat meer dan de 20€ (en nog 1/2 seizoen aan halve prijs ?)

Maar hebben dan ook wel wat extra buitenlands voetbal

Eens afwachten of de volgende weken nog een interresante folder van telenet voor tv in de bus valt???
Reputatie 3
Badge +2
Ofwel een folder van telenet met de melding dat ze het kabel abonnement gaan opslaan want ik vrees dat iemand die 55 miljoen zal moeten betalen.
Reputatie 5
Badge +2
Wat voor baat zou Belgacom hebben aan een vals/onjuist persbericht te sturen ?? Voor een keer dat het eens heel goed nieuws is én duidelijk is. In de strijd met Telenet en VOO heeft Belgacom geen enkel belang bij om addertjes en onjuiste informatie te gaan verzinnen. Belgacom heeft snel gereageerd (logisch ook nu er zo'n heisa was erover en velen Prime Sport wilden aanschaffen).

Volledig persbericht Belgacom :

Belgacom heeft goed nieuws voor de voetballiefhebbers: vanaf de aftrap van de volgende competitie zijn al de wedstrijden waarvoor Belgacom de rechten heeft gratis te bekijken door alle klanten van Belgacom TV. Belgacom had een aanzienlijk hoger bedrag geboden dan drie jaar geleden voor de exclusieve rechtstreekse uitzending van alle voetbalwedstrijden van de eerste divisie (Jupiler Pro League) voor de volgende drie seizoenen.

De Profliga heeft op 10 juni beslist te kiezen voor een ander bod. Belgacom krijgt de uitzendrechten van de 150 zaterdagavondwedstrijden (5 per speeldag) en 29 tot 31 play off wedstrijden, of in totaal 180 wedstrijden per seizoen. Belgacom had voor dit pakket 1 miljoen euro geboden.

Gratis Belgacom TV, gratis voetbal op Belgacom TV
Belgacom heeft nu goed nieuws voor de voetballiefhebbers: vanaf de aftrap van de volgende competitie zijn al de wedstrijden waarvoor Belgacom de rechten heeft gratis te bekijken door alle klanten van Belgacom TV. Ook Multilive is voortaan gratis te volgen op zaterdag. Belgacom TV is al gratis voor de meeste klanten met een pack. Alle klanten van Belgacom TV konden de voorbije zes jaar al genieten van één gratis wedstrijd per speeldag. Nu kunnen alle klanten van Belgacom TV dus gratis 5 wedstrijden per speeldag van de reguliere competitie 2011-2012 bekijken (+Multilive) en ook nog een aantal play off wedstrijden.

De ervaring leert dat er ook op zaterdag nog heel mooie 'affiches' zullen zijn, ook met de topploegen uit het klassement. Zo zullen ten minste 25% of zeker 10 wedstrijden van zowel Anderlecht, Standard, Club Brugge, Racing Genk als AA Gent rechtstreeks te zien zijn op Belgacom TV. Gemiddeld 75% van de wedstrijden van de andere clubs zullen te volgen zijn op Belgacom TV.

Geen bijkomende kosten, geen voetbalabonnement nodig
De klant heeft dus geen speciaal voetbalabonnement meer nodig. Belgacom zal de komende weken met alle klanten van My Club en All Foot persoonlijk contact opnemen. Zij hoeven niets te doen; hun lopende abonnement eindigt op 1 juli en zij krijgen automatisch een creditnota met terugbetaling van wat hen voor de lopende maand al zou zijn aangerekend. Belgacom zal alles aan doen om op korte termijn de inhoud van haar aanbod verder te verrijken met nieuwe toepassingen en innovatieve ervaringen.

Mvg
Schitterend, is hier net als voetbal, deze match zal lang duren, proficat
belgacom voor de tegenzet, gedurfd maar krachtig en goed, groeten aan allen hier, Patje
@Tien: het persbericht staat nog niet in de lijst van officiele persberichten van Belgacom (zie belgacom.com), daarom dat dit nogal 'raar' is.

"Wat voor baat zou Belgacom hebben aan een vals/onjuist persbericht te sturen"

Belgacom zeker niet..maar telenet/voo en of telenet/voo liefhebbers wel...
STEL nu voor dat het niet waar zou zijn, en belgacom toch nog geld zou vragen..dan zouden mensen pas echt kwaad zijn.
beste

het nieuws staat op de officiele website van de jupiler league (www.jupilerproleague.be), dus ik veronderstel dat het correct is

Eva kan dit hopelijk nog eens komen bevestigen, want met journalisten weet je maar nooit, er moet er maar één een fout bericht insturen op twitter en de rest neemt het klakkeloos over, dat hebben me gezien met https:///posts/972ca91101

mvg
Badge
Bart en toch vind ik dit niet logisch wie zijn abonnement all foot heeft opgezegd zomaar bv. een nieuw abonnement voor dan 0€ kan aanvragen omdat hij enkele dagen daarvoor besloten heeft uit eigen wil zijn abonnement op te zeggen.Dus jij vind dat die gewoon na 2 dagen opzeg voor 0€ dan terug een abonnement mag nemen?Wel ik Vind dat die enkele dagen langer langer had moeten wachten zoals noch enkele mensen hier zeiden.
Reputatie 7
Badge +3
Press release
1Brussels, 14 June 2011


180 free football matches for Belgacom TV customers
Additional subscription (All Foot or My Club) no longer required

Belgacom has good news for football fans: when the next competition kicks off, all the
matches for which Belgacom has the rights can be watched free of charge by all Belgacom
TV customers.

Belgacom acquires broadcasting rights for 180 matches per season
Belgacom made a significantly higher bid than three years ago for the exclusive live broadcasting of all first-
division (Jupiler Pro League) matches for the next three seasons. On 10 June, the Professional Football
League chose another bid.
Belgacom has acquired the broadcasting rights of the 150 Saturday evening matches (5 per match day) and
29 up to 32 play-off matches, or 180 matches in total per season. For this package, Belgacom bid 1 million
euro.

Free Belgacom TV, free football on Belgacom TV
Belgacom now has good news for football fans: when the next competition kicks off, all the matches for which
Belgacom has the rights can be watched free of charge by all Belgacom TV customers. Multilive is now also
available for free on Saturdays.
Belgacom TV is already free for most customers that have a pack.
Over the past six years, all Belgacom TV customers could enjoy one free match per match day. From now on,
all Belgacom TV customers can watch 5 matches per match day of the regular competition 2011-2012, for free
(+Multilive) and in addition some of the play-off matches.

From past experience we know that great "top billing" matches are also played on Saturdays, featuring the
top clubs on the league table. At least 25% or 10 matches of Anderlecht, Standard, Club Brugge, Racing Genk
and AA Gent will be directly available on Belgacom TV. On average, 75% of the matches of other clubs can be
watched on Belgacom TV.

No additional costs, no football subscription required
Football fans have it good at Belgacom.

Customers no longer need a special football subscription. In the coming weeks, Belgacom will contact all its
My Club and All Foot customers personally. Customers do not have to take action themselves; ongoing
subscriptions will be terminated immediately, and customers who have already paid for the months June-
July will automatically receive a credit note including a refunding of the amounts already charged for of the
current month.

Belgacom will do its utmost to further enrich the content of its offer in the short term with new applications
and innovative experiences.


*** http://www.belgacom.com/group/gallery/content/shared/PressRelease/20110615_free_foot_EN.pdf


More information: www.belgacom.com & http://bgpa-nl.skynetblogs.be & http://twitter.com/belgacom_press
bedankt voor de press release, Patje

ivm het opzeggen all foot, dat heeft natuurlijk niets te maken met het opzeggen van belgacom tv. het éne staat los van het andere. all foot moet je zelf niet opzeggen want dit wordt automatisch gestopt, net als My Club - kan nu éénmaal niet meer geleverd worden door Belgacom

mvg
zou grappig zijn als telenet alleen de rechten had van de Nederlandse Jupiler Pro league. Maar dat zal spijtig genoeg niet gebeuren. In ieder geval het blijft grappig dat telenet klanten nu alleen maar minder dan de helft vant Belgisch competitie kunnen zien.

De mensen die hun abo hebben opgezegd bij Belgacom gaan nu zeker bedrogen uitkomen. Free Football here i come !
Beste,

Vanaf de aftrap van de volgende competitie zijn alle wedstrijden van het seizoen 2011-2012, waarvoor Belgacom de rechten heeft, gratis te bekijken voor alle Belgacom TV-klanten!

Door de herverdeling van de TV-voetbalrechten zal Belgacom de volgende 3 seizoenen de volgende matchen uitzenden:

  • 150 zaterdagavond-wedstrijden (20.00u, de uitgestelde topmatchen van vrijdag of zondag NIET inclusief)
  • Tussen 29-31 wedstrijden uit de play-offs
U vindt alle info over ons nieuwe voetbalaanbod op www.skynet.be of via de volgende link :

http://www.skynet.be/nieuws-sport/sport/voetbal/detail_voetbalwedstrijden-gratis-voor-klanten-van-belgacom?id=780452

Met vriendelijke groeten,

Eva

Reageer