aansluiten videorecorder op decoder

  • 16 October 2012
  • 2 reacties
  • 1899 Bekeken


Sinds enkele weken zijn wij overgeschakeld naar Belgacom, nu wil ik mijn video aansluiten maar weet niet hoe. Heb reeds gebeld naar Belgacom maar de vrouw aan de lijn wist het niet en zij dat zij geen support geven over video's!!!!!


Kan iemand mij verder helpen aub




2 reacties

 Graag zou ik dit ook willen proberen, een tijdje geleden heeft mijn zoontje meegelopen met de voetbal als escort player. Dit staat nu opgenomen op Belgacom geheugen maar ik zou dit graag wensen te vereeuwigen op usb stick of computer of... Alle raad is welkom vooraleer ik deze opname kwijt ben. dank u
Reputatie 7
Badge +1


Ik kopiëer regelmatig programma's van mijn decoder naar mijn DVD-recorder via de scartuitgang van de decoder, die ik via de DVD-recorder doorlus naar de ex1 (scartingang 1) v/d TV (een Samsung 37' HD ready met nog 2 scartingangen en 3 HDMI's). Die DVD-recorder heeft ook nog een HDMI-uitgang die ik kan verbinden met een HDMI-ingang van de TV. De meeste nieuwe full-HD TV's hebben nu meestal maar een scartingang meer of zelfs geen meer, wat in principe ook geen probleem is als je recorder ook een HDMI-uitgang heeft. Converters van scart naar HDMI zullen ook wel bestaan..




Reageer