Vraag

Technieker binnen installatie daagt niet op nieuwe afspraak 4 weken verder

  • 16 December 2022
  • 2 reacties
  • 133 Bekeken

Beste,

Voor onze nieuwbouwwoning kwam op 23 nov de lasser langs om de vooraanleg te finaliseren. 
Op dit moment hadden we ook reeds een afspraak vastliggen voor de dag na onze verhuis de binnen aansluiting te voltooien (do 15 dec). Na een hele dag verlof te nemen blijkt om 17h dat er geen technieker langs komt, echter krijgen we om 16h57 wel een mailtje dat de installatie voltooid is. Na uren overleg met de helpdesk bleek dat er door interne miscommunicatie bij Proximus er voor de binnen installatie op 15 dec verkeerdelijk een lasopdracht was geregistreerd. Gezien deze reeds gedaan was op 23nov is er volgens de helpdesk daarom niemand langsgekomen...

Na vandaag wederom uren met de helpdesk en de planning aan de lijn te hangen krijg ik een afspraak voor de binneninstallatie te voltooien op 11januari (4 weken na datum!!!!)… Ik begrijp als klant niet dat de gevolgen van de verkeerde inplanning langs jullie zijde op de klant worden verhaald. Deze situatie zorgt ervoor dat we de volgende maand (deels) verlof moeten nemen omdat we niet in staat zullen zijn om thuis te werken.

Ook compensatie via extra mobiel internet volume blijkt niet mogelijk te zijn omdat ons mobiel abbo niet gelinked is aan het klantnr van de verhuis (mobiel abbo aangesloten op Proximus netwerk maar via de werkgever). Het gebrek aan tijdelijke oplossingen (gratis extra mobiel internet volume) omdat het GSM contract via de werkgever verloopt is tragisch voor een ‘digitaal’ bedrijf in de 21ste eeuw. 

Als klant is het onbegrijpelijk dat men eerst en vooral als speelbal dient tussen de verschillende diensten van Proximus, van hot naar her wordt men gestuurd, en steeds krijg je andere en vaak ook verkeerde informatie toegespeeld! Daarbovenop lijkt het me billijk dat fouten te wijten aan Proximus zelf prioritair dienen opgelost te worden (zoals ook bevestigd door de helpdesk maar tegengesproken door de planning desk...)) ipv die ons achteraan in de rij te laten aanschuiven.


Is er een mogelijkheid om dit hele installatie proces te bespoedigen of toch beroep te kunnen doen op compensatie via mobiel internet?  

Dank


2 reacties

@AndriesDauwe  indien het nog niet moest gebeurd zijn en in afwachting dat de Proximus forummedewerkers (moderators) hier de draad opnemen en direct aan de slag zouden kunnen gaan,  best zoveel mogelijk (privé) gegevens invullen/aanvullen in je → ForumProfiel (terwijl je ingelogd bent). De met "privé aangeduide tekstvelden kunnen enkel door Proximus medewerkers zelf gelezen worden. In het vak "Ticket (Privé)" kun je nog bijkomende informatie vermelden, (bv. specifieke/privé info m.b.t. uw vraag). Klik tenslotte onderaan links op "sla wijzigingen op" en meldt ook hier van zodra dit gebeurd is.

Als je een mobiel abo hebt bij PX kunnen ze ook altijd data opladen zodat je toch wat verder kunt en zo ook je gsm met deze data als wifi hotspot kunt gebruiken voor andere toesetellen.
Je gsm of tablet als mobiele hotspot instellen | Proximus

NB: Iemand van het Proximus forumteam (moderator) komt hier niet langs tijdens weekends en feestdagen.

Reputatie 7
Badge +3

@AndriesDauwe Ik heb ticket IM12088116 aangemaakt en doorgestuurd naar de technische dienst.Dit met de vraag om de afspraakdatum te kunnen vervroegen.Excuses alvast voor het ongemak.Groetjes,Joel

Reageer