Vraag

serie opname

  • 29 March 2020
  • 8 reacties
  • 168 Bekeken

Beste

 

Als ik een serie heb opgenomen (bv. The killing) en een jaar daarna wordt deze serie opnieuw uitgezonden, wordt de serie opnieuw opgenomen!

 

Je ziet enkel de volgende geplande opname en je kan de serieopname niet annuleren.

 

Hoe kuis je de geplande opnames uit het verleden op.

Decoder is al gereset…

 

met vriendelijke groet 

Ludo


8 reacties

Reputatie 5
Badge +2

ik heb dit ook dat als series terug uitgezonden worden dat je dan weer ziet staat tussen geplande opnames, je kunt de serieopname maar wissen als er al twee opnamen geplant zijn, 

Dit is wat ik toch tegenkom, als er maar een geplant is lukt het niet om serieopname te wissen, enkel vanaf 2, dus dit eens proberen

is dat nu nog altijd niet opgelost dat je pas kunt wissen nadat er twee opgenomen zijn, is dat mss alleen bij de v5 en niet bij de v5-compact, weet je dat soms?

Reputatie 5
Badge +2

nee het is niet bij de opgenomen items daar kan je een of meerdere wissen,  enkel als je de serie opname wil stoppen die al geplant is , dus bij geplande items, lukt het bij mij enkel als er al minimum twee geplant zijn, waarschijnlijk omdat dit anders niet als serieopname herkent wordt denk ik

ik heb een V5compact

ok bedankt voor de toelichting, was even in de war en dacht dat het ook voor opnames zo was.

Reputatie 7
Badge +4

Dag Ludo, goeiemorgen

 

Wat je zegt klopt inderdaad. Een serie wordt opgenomen aan de hand van een geprogrammeerde serie ID. Wat wil zeggen dat als de serie het jaar nadien opnieuw wordt uitgezonden, dat deze opnames ook worden geprogrammeerd.
Als een serie afgelopen is, kan je dit uit je lijst met geprogrammeerde opnames wel verwijderen indien je dit echt wenst.

Maar een reset van de decoder heeft hier ook geen zin voor. Dit staat op het netwerk geprogrammeerd en niet op de decoder zelf.

@Charlotte.D  klopt mijn redenering dan dat je wel alle episodes van  reeds  opgenomen serie kunt wissen maar dat die in de programmatie blijft staan en je deze niet zelf kunt wissen of doen stoppen.

Als dit zo is zo dit dan geen goed idee zijn dat het in de toekomst voorzien wordt dat je een programmeerde serie opname kunt stoppen, want alle episodes wissen doet de geprogrammeerde opname niet stoppen en zit je zoals in het geval van TS met serieopnames die je uiteindelijk niet meer wenst!

Reputatie 7
Badge +4

Dag Martin

 

Klopt inderdaad, ik geef even een voorbeeld:

Klant A neemt de serie Familie op. Op een quarantaine zondag heeft hij een dagje tijd om alle (nog niet bekeken) afleveringen te bekijken. Alles is bekeken, hij wist alle opgenomen afleveringen en dan blijft de serie opgenomen. 

Via ‘mijn planning’ kan je de series zien die geprogrammeerd staan. Ik geef je suggestie alvast nog even door aan ons IT team, maar helaas hebben wij zelf daar weinig inspraak op :wink: .

Ok bedankt @Charlotte.D  zal inderdaad ervan afhangen of de specialisten mijn suggestie, om in “mijn planning” ook de opdracht te kunnen geven om een geplande serie te kunnen stoppen, belangrijk genoeg vinden om te integreren in de toekomstige software .

Reageer