Radio met Belgacom TV

  • 28 March 2014
  • 6 reacties
  • 1527 Bekeken


Kent er iemand een lijst van radiozenders die via Belgacom TV te beluisteren zijn ?


vriendelijke groeten

6 reacties


bedankt elsa. het probleem is dat ik nog geen belgacom tv heb en me dus afvraag welke radiozenders aangeboden worden. dit in vergelijking met telenet waar ik ook naartoe zou kunnen gaan.
21-1-2018
zelfde vraag voor een ouder familielid die door de recente afschaffing van de meeste lokale radiozenders op de dool is, en voor wie het beluisteren van haar favoriete stations veel betekent. Is actueel bij telenet die haar favoriete radiostations NIET heeft. Om te weten of overgang naar Proximus loont, graag een lijst dus, of anders welke zenders uit de streek van Dendermonde beschikbaar zijn. O.a. radio Beiaard, familyradio, radio Tros, radio Pros.
Reputatie 6
Badge +2
U kan Radioline activeren: 60000 kanalen !

https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_radio/particulieren/welkom-bij-support/televisie/tv-instellingen-en-functies/tv-functies/naar-de-radio-luisteren-via-proximus-tv.html


https://nl.forum.proximus.be/proximus-tv-7/radioline-nieuwe-radio-app-met-meer-dan-60-000-radiozenders-en-podcasts-37348
Reputatie 6
Badge +2
Ook te zien op :

https://www.proximus.com/nl/news/proximus-tv-acquires-catalog-60000-radio-stations-and-podcasts
Bedankt Peter66, maar zoals ik al zei, ouder persoon met actueel telenet, zoals ikzelf. Ik kan dit dus niet nakijken voor haar. Een lijstje met de beschikbare lokale radiozenders uit de regio Dendermonde is al voldoende. Misschien kan ik dit navragen in een proximus kantoor.
Gewenste zenders gevonden via Radioline . Bedankt.

Reageer