Vraag

Opname enkel te bekijken via TV-box, Pickx op tablet

  • 16 April 2023
  • 4 reacties
  • 112 Bekeken

Besten,

Na mijn posting van 3 dagen geleden heb ik even verder gezocht. Er is duidelijk iets zwaar in de fout gegaan met de servers van PX in de laatste week van de maand maart!

 

Nadat verschillende opnames van series in deze laatste week op automagische verdwenen uit het opnamemenu op de TV zie ik deze opnames wel degelijk staan via het Pickx menu op tablet.

De dodelijke loop is echter dat deze opnames via deze weg allemaal gemerkt staan als “enkel te bekijken via de TV-box” maar ‘t is te gek voor woorden want op de TV-box zijn deze niet terug te vinden! Het zijn specifiek dee opnames die na de crash? uit de lijst van TV opnames verdwenen zijn!

Het gaat oa meer specifiek over de laatste opname van de serie “Brokenwood mysteries” 24 maart en de laatste twee afleveringen van “Hidden”  (laatste dubbelaflevering). Nochtans heb ik gisteren “Brokenwood” afl 3 bekeken op de Ipad, aan afl 4 kan ik dus niet aan … begrijpe wie kan!

 

Kunnen de mensen van de tech zich daar even over buigen aub? een serie zonder de laatste afleveringen heeft echt niet veel zin tenzij men kijk met het verstand onder nul!

TIA

serverfout en opnames verdwijnen | Proximus Forum


4 reacties

Tja

Met dit verschil dat Brokenwood Mysteries en de andere opnames inmiddels door ons zijn gezien (op TV+decoder V6) met de uitzondering van 2 afleveringen van “Zeg eens Aa”
Maar het valt wel op dat het opnames zijn van de zelfde datum.

Er zat duidelijk een gigantische FUP in de laatste week van maart … ik denk dat ze een gigantische server crash gehad hebben bij PX … 

Voor wie het interesseert of aanbelangt … Het probleem van de vermiste opnames schijnt opgelost te zijn.

Beste dank aan diegenen die hier een vinger in de pap hadden!  😄

Voor wie het interesseert of aanbelangt … Het probleem van de vermiste opnames schijnt opgelost te zijn.

Beste dank aan diegenen die hier een vinger in de pap hadden!  😄


Hier niet 😒
Ik stel mijn dank dus nog even uit 😎

Reageer