Beantwoord

Movies & Series niet te vinden op kanaallijst


Reputatie 3
Badge +1

Hallo, Ik heb mijn zenders herschikt en op kanaal 13 staat bij mijn NOP3 i.p.v. Movies & Series, ik ben dan op zoek gegaan waar Movies & Series naar toe is gegaan maar kan hem nergens terugvinden?

Nog een extra vraagje: volgens de laatste info van Proximus zou Movies & Series nu tot einde maart gratis zijn maar als ik via een omweg  (abonnement enz...) naar Movies & Series dan kan ik een film huren maar daar staat dan wel een prijs Bij?

M.V.G. Erik

icon

Beste antwoord door familievandesype 15 March 2020, 10:51

Bekijk origineel

12 reacties

Reputatie 6
Badge +3

Bekijk dit filmpje hoe dat de zenderlijst wordt aangepast wanneer je een andere zender heb ingesteld op kanaal 13 : https://www.youtube.com/watch?v=LWF9zg1CDYk en ook hier: https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_ch_order_set/particulieren/support/televisie/tv-decoder-gebruiken/instellingen-aanpassen/de-volgorde-van-de-tv-zenders-veranderen.html Je zou ook terug de standaard nummering kunnen herstellen (zie vorige link). 

Reputatie 2
Badge

Godelieve,

Heb ook een andere zender op 13 gezet (Eurosport) ….maar als ik nu in de TV-gids kijk heb ik TWEE x nummer 13….een keer Eurosport en 1 keer MS (Movies & Series).

Kijk eens of dat bij jou ook niet het geval is…

Groetjes

Rony

dan moet één van deze twee zender die op 13 liggen herschikken

Dat heb ik al geregeld moeten doen als proximus hun zenders soms veranderen omdat die dan een kanaal nr krijgen waar je zelf al een zender op herschikt hebt.

https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_ch_order_set/particulieren/support/televisie/tv-decoder-gebruiken/instellingen-aanpassen/de-volgorde-van-de-tv-zenders-veranderen.html

Iemand die de zenders niet herschikt heeft, zal dit inderdaad niet mogen voor hebben.

Reputatie 2
Badge

 

Zoals u kunt zien op deze foto staat zender 13 wel degelijk 2x in de gids...raar, maar waar

Reputatie 7
Badge +1

Was bij mij ook. Heb de zender M&S herschikt. Bleek ook dat NPO2 daardoor ineens op een ander plaats stond. Heb deze ook terug gezet 😉👍🤗

Reputatie 3
Badge +1

Hallo, probleem is ondertussen opgelost, ik was op zoek naar de tekst Movies & Series maar dat blijkt gewoon MS te zijn en dat staat er inderdaad op, als ik daar nu naar kijk dan zie ik enkel voorgeprogrameerde films en series maar niet een keuzemenu waaruit je zelfeen film of serie kan kiezen zoals bij Netflix, klopt dit? 

voor zover ik er iets van afweet (heb nooit abo gehad hierop) kun je via MS enkel lineair kijken. 

PS: die staat gewoon in de zenderlijst > https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_ch_list/particulieren/support/televisie/tv-decoder-gebruiken/instellingen-aanpassen/zenderlijst-op-tv-en-tv-app.html

dus zal het inderdaad lineair kijken zijn.

Reputatie 6
Badge +3

Ik heb 2 zenders op 13.

 

De eerste kan ik bereiken door 13 te drukken, de 2e zender door vanaf 13 op de + te drukken.

Raar verhaal hé

 

niet zo raar dit komt omdat je zelf al de herschikking gedaan hebt van een zender vroeger die je op 13 gezet hebt je kunt nu één van die op een vrij kanaal zetten om terug twee aparte kanaalnummers te hebben.

Reputatie 6
Badge +3

Ik moet wel zeggen dat ms channel nu op 53 en 103 staat. 

Niet meer op 13, zonder dat ik zelf iets veranderd heb

Ik hen nog niet gekeken bij mij hoe het nu zit bij mij of prox die veranderd heeft. 

PS: juist eens gaan kijken, bij mij is dit nog altijd op 13.

Reputatie 5
Badge +3

MS staat ook op zender 50, en nu ook op 13 waar bij mij dobbit stond die verplaatst is naar 95. Is automatisch gebeurd.

dus 2x MS in de zenderlijst!

Reageer