Vraag

Decoder probleem

  • 4 september 2018
  • 3 reacties
  • 129 Bekeken

Ik bezit een 4K tv. Voor zover ik weet is Netflix de enige die uitzendt in 4K.. Dit kan ik via Proximus aanvragen. Mooi zo. Gisteren gebeld dat mijn decoder geen 4K kan weergeven. Geen probleem, ze sturen een ander, probleem opgelost.
Vriendelijk, vlot en eenvoudig: zoals een mens verwacht.

Vandaag decoder gekregen. Een V5 compact (heb nu een gewone V5) dus daar schiet ik weinig mee op. Geen 4K. Dus terug gebeld, Proximus. Alleen een V6 kan ultra of 4k aan. Maar die sturen ze niet Waarom niet. Daarom niet. Dat is zo beslist.
Onvriendelijk, stug en moeilijk: zoals het niet moet noch hoeft.

Waarom krijg ik niet gewoon een V6? Ik heb genoeg voor mijn tv betaald. Ik heb een camera die beelden schiet in 4k, zelfs mijn Iphone heeft die mogelijkheid. Zie ik iets over het hoofd? Men spreekt ondertussen al van 8K, maar bij je provider moet je niet eens aankomen voor 4K. Ik vind dit alles behalve. Wat een gedoe.

Als trouwe klant (TV, internet, dubbel smartphone abo,) wordt je gewoon afgescheept als een klein kind. Dat krijg je niet. Bedankt.

3 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Momenteel worden V6 decoders enkel toegewezen aan mensen die in een testgroep zitten en aangezien je niet ingeschreven bent om in zo'n testgroep te zitten is dan ook normaal dat je geen V6 decoder krijgt.
Maar wees gerust, op termijn zal Proximus die V6 decoder voor iedereen uitbrengen dus ik zou zeggen heb nog wat geduld.
Bedankt voor uw antwoord, Alexander. Dat had die man aan de lijn me ook kunnen vertellen in plaats van zijn waarom-daarom. Deed me denken aan dat oude Belgacom. Maar ondertussen schiet ik niets op met mijn 4K tv.
Het wordt inderdaad hoogtijd dat er meer concurrentie op de markt komt. Betere voorwaarden en zeker een betere kwaliteit.
Reputatie 7
Badge +5
Alexander, ik weet niet waar je deze info haalt, maar er zijn er wel al die hun decoder ingeruild hebben tegen een V6 decoder, de voorwaarde is wel dat je lijnsnelheid natuurlijk hoog genoeg is en je een TV hebt met HDMI aansluiting. (scart aansluiting heeft de V6 niet meer) .
Als er een Proximus medewerker hier langs komt, zou het best zijn dat je van hen natuurlijk een officiële uitleg krijgt en met je verder kunnen bezien of je een V6 kunt bekomen en op welke manier.
Je kunt ook altijd een Privébericht sturen (klik hier) indien er van hen op de lange duur geen bericht komt.

Reageer