Vraag

afstandbediening


Beste.

Ik heb een nieuwe tv van hkc en kan de afstandsbediening universeel van de digirecorder en er is geen code voor wel de 2799 maar deze werkt niet heb op elke manier ge probeerd zelf mee de toets in gehouden maar blijft zoeken of doe gewoon niks.

 

Mvg


12 reacties

werkt de methode dan niet zoals beschreven hier

https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_rc_univ/particulieren/support/televisie/tv-thuis-installeren/afstandsbediening/hoe-kunt-u-uw-afstandsbediening-universeel-maken.html

Beste neen dit werk ook niet heb ik ook vermeld bij de vraag en ik wil dat het uni er deel word er moet een oplossing zijn

Mvg 

en de kopieer methode beschreven in de link hieronder  (als je deze volgt zoals beschreven voor de v4) heb je dit al eens geprobeerd.

https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_sound/particulieren/support/televisie/tv-thuis-installeren/afstandsbediening/uw-homecinema-set-bedienen-met-de-proximus-afstandsbediening.html#/rcv4

 

NB: ik ben niet van Proximus, maandag pas komt iemand van proximus zelf, hie terug langs op het forum.

Reputatie 6
Badge +3

Probeer ook eens volgende codes:

https://www.eliztech.com/remotes/codelists/hkc-tv-codes-for-ofa

Reputatie 6
Badge +3

Hier nog andere codes: https://www.eliztech.com/remotes/codelists/hkc-tv-codes

maar wat ik niet goed begrijp varieren de codes afhankelijk van het PX remote type dus vraag ik mij af of die codes dan wel werken want in de lijst van proximus wijkten die ook af !

Reputatie 6
Badge +3

Soms is dit afhankelijk van het type van de PX  remote en soms kan je ook andere codes gebruiken dan deze die vermeld zijn. Want meestal worden die codes gedeeld tussen meerdere fabrikanten van universele remote controls. Ik kan ook niet met 100% zekerheid zeggen dat dit gaat lukken.Maar het is het proberen waard. Dat is het enigste wat ik nog kan vinden. Het gaat ook om Samsung afstandsbediening die een Proximus logo hebben gekregen.

bij samsung tv ‘s moet je normaal gezien niks instellen, dus moet je Px remote niet universeel maken.

zelfde vraag op het forum > https://nl.forum.proximus.be/archieven-2010-2017-44/hkc-tv-40384

Reputatie 6
Badge +3

Dat klopt inderdaad. Het is voor al andere merken van tv’s. Ik had het inderdaad niet zo heel duidelijk verwoord.

Reputatie 7
Badge +4

Is dit ondertussen gelukt?

heb juist een nieuwe Sony TV gekocht … mijn proximus afstandsbediening werkt behalve het volume .. Hoe los ik dit op (type V5)

Of beter nog , kan ik met de Sony afstandsbeding alles doen precies als een proximus afstandsbediening ?

 

@Gyzmoke 

Je kan je Proximus-afstandsbediening universeel maken met slechts één afstandsbediening om zowel je tv als TV Box te bedienen.

De volume-Vol toets, Ext-Ext toets en aan/uitknoppen TV on off toets op je Proximus-afstandsbediening werken alleen als je afstandsbediening universeel is.

→ Volg onze instructies om je afstandsbediening universeel te maken.

 

kan ik met de Sony afstandsbeding alles doen precies als een proximus afstandsbediening ?

Nee, want daarvoor zou je Sony afstandsbediening al de functie-codes om de decoder te  bedienen van de de PX afstandsbediening moeten kunnen overnernemen/kopieren.

 

 

Reageer