Ondersteuning eSIM op Smartwatches

  • 6 January 2023
  • 1 reactie
  • 1127 Bekeken

Beste

 

Ik heb onlangs in een artikel van Tweakers (link) gelezen dat Proximus “in de loop van 2023” eindelijk werk zal gaan maken van e-sim op 'secundaire toestellen zoals smartwatches'.

Ik vroeg mij af of iemand hier de exacte data voor heeft, aangezien het zeer vervelend is om met een smartphone te gaan lopen of fietsen? Het zou veel handiger als ik eindelijk mijn eSIM naar mijn horloge zou kunnen kopiëren zonder steeds een foutmelding te krijgen “Neem contact op met je provider”.

Tot slot vroeg ik mij ook af of dit extra kosten zou brengen aan de huidige prijzen?

 

Mvg


1 reactie

Reputatie 7
Badge +4

@juvro Op dit ogenblik is dit nog niet beschikbaar, maar we zijn er wel mee bezig. Over de kosten kan ik nu nog niets zeggen. Dit zal bekend worden eens het beschikbaar is. 

Dit project blijft belangrijk voor Proximus en we doen ons uiterste best om de beste oplossing en de meest optimale klantenervaring te bieden volgens de verschillende use cases. Het is waar dat we meer tijd nodig hebben dan verwacht door een aanpassing van de verschillende prioriteiten van onze e-sim roadmap. De compatibiliteit voor " watch as a second device " zal geleidelijk worden ontwikkeld met het oog op commercialisering in de loop van 2024 volgens onze huidige beste raming.

Reageer