Vraag

Onbekend gebeld worden

  • 21 October 2018
  • 4 reacties
  • 141 Bekeken

Halo,

Ik word sinds 3weken nu elke keer onbekend gebeld , iedereen ( vrienden , familie ) bellen onbekend en dit is heel vervelend. Dit is gekomen door dat ik een andere abonnement heb gevraagd en zo is dit gebeurd . Ik ben naar proximus zelf geweest en die zeiden dat het aan de iphone lag. Ik heb dus een nieuwe update moeten doen en heeft niets geholpen. Ik ben een nieuwe simkaart gaan halen en ook niets geholpen, in de winkel van proximus zeiden ze mij dat het niet van hun kwam en zo kwamen ze er snel van af... ik heb ergens gelezen dat dit van de provider kan komen ofzo ? Kunnen jullie dit even nachecken aub want dit is heel vervelend .. ik weet nooit wie mij belt en kan zo ook niemand contacteren als ze geen bericht achterlaten.

Met vriendelijke groeten.

4 reacties

Ter info: hier nog iemand met een iPhone en zelfde probleem
>
https://nl.forum.proximus.be/telefonie-13/inkomende-oproepen-zijn-anoniem-42128

NB: op zondag komen er geen mensen van het proximus team langs op het forum.
Dank u wel Martin.
Ik weet dat ze op zondag niet werken maar zo heb ik tenminste al mijn vraag gesteld en kunnen ze dit bekijken wanneer ze terug aan het werk zijn?.

Groetjes
Ok,
ter bijkomende info:
op zondag kun je wel gratis de helpdesk bellen 080022800 of via de proximus site als je bepaalde pagina's opent dan gaat er soms na een tijd een chat venster open ….
Reputatie 7
Badge +4
Tiffany, kan je ons via een privé bericht even je gsm nummer doorgeven? Dan kijk ik het even voor je na. Grtjs, Charlotte.

https://nl.forum.proximus.be/inbox/conversation?with=51679

Reageer