Vraag

Norton Security 5

  • 5 April 2020
  • 6 reacties
  • 487 Bekeken

Op de website van Proximus is er sprake van een abonnement ‘Norton Security 5’. Momenteel heb ik een Norton 360-abonnement. Gaat dit over hetzelfde of zijn er verschillen tussen deze twee (behalve de prijs)? Op de website van Norton is er geen sprake meer van Norton Security (doorverwijzing naar Norton 360). Ik zou willen weten of ik alle functionaliteiten kan behouden van mijn huidig abonnement, als ik overschakel naar de dienst dat Proximus aanbiedt?


6 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Norton Symantec

Jaren geleden was de benamingNorton 360

Enkele jaren terug was de naam Norton Security (Premium/Deluxe/...)

Recent (versie 2020) is de naam terug Norton 360 

Toegegeven in de loop van de jaren zijn de fucntionaliteiten (ietwat) aangepast en de nieuwe Norton 360 biedt bv. SecureVPN & Safewebcam was niet voorhanden was/is in Norton Security

Zolang Proximus de benaming niet aanpast - en zonder tegenbericht van Proximus-medewerkers op dit publieke forum - dient u er mijns inziens vanuit te gaan dat Norton Security nog steeds de “oude versie” betreft (die mogelijks bij verlenging  van het abo door Norton gewoon omgezet wordt in Norton 360)

https://be-nl.norton.com/norton-security-antivirus?inid=nortoncom_nav_norton-security-antivirus_homepage:home

https://www.nortonsecurityonline.com/faq/art/what-is-the-difference-between-norton-internet-security-and-norton-360/

The main difference between the two products is in that Norton 360 provides Secure VPN, PC SafeCam, and Dark Web Monitoring. It also provides more of online storage for PC backups and files.

Reputatie 6
Badge +3

Sinds 2017 wordt Norton Internet Security niet meer aangeboden door Proximus: https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_norton_nis/particulieren/support/internet/veiligheid-en-bescherming/norton-security/norton-internet-security-niet-meer-verkocht.html 

Proximus bied nu Norton 360 standard aan zie hier: https://be-nl.norton.com/norton-security-antivirus (Norton 360 standard komt overeen met het vorige productbenaming Norton Security die nog terug te vinden is op Proximus hun website). De grootste verschil is de opslag in de cloud is 10 GB, geen oudercontrole. Proximus heeft gewoon een partnership met Symantec. Symantec bied geen Norton Security meer aan maar de vervanging. 

https://www.nortonsecurityonline.com/faq/art/what-is-the-difference-between-norton-internet-security-and-norton-360/

Het belangrijkste verschil tussen de twee producten is dat Norton 360 Secure VPN, PC SafeCam en Dark Web Monitoring biedt. Het biedt ook meer online opslag voor pc-back-ups en bestanden.

Reputatie 6
Badge +3

Ik wou gewoon duidelijk maken welke versie van Norton 360 (want er zijn 3 verschillende uitgaves) de topic starter zal krijgen met de deal met Proximus. Jouw antwoord was ook correct, het was gewoon een aanvulling.

Ik heb gewoon de vertaling erbij gezet omdat er ook nu of later nog anderen zullen zijn die eventueel dit topic zullen lezen, het ook in het NL zouden kunnen lezen .

Reageer