Wanneer onbeperkt mobiel TV kijken ?

  • 29 juli 2019
  • 4 reacties
  • 128 Bekeken

Badge
Zat net op de site van de concurrentie te surfen en zag dat men daar bij het duurdere pack , vergelijkbaar met de Tuttimus hier , onbeperkt via 4G Tv kan kijken via de app's . Zit dat er stilletjes aan te komen bij Proximus of gaan ze elders een mooie troef uitspelen ? Hoop niet dat men ons langzaam aan naar de uitgang wijst hier …

4 reacties

Badge
Een verder prijsvergelijk leert me dat het hier ook nog eens meer dan 6 euro per maand duurder is en je bij de concurrentie onbeperkt kan telefoneren . Komaan he , Proximus , das niet meer serieus !
Reputatie 7
Badge +3
Dag Paljaske,
Voor de onbeperkte data voor de Proximus TV-app verwijs ik je door naar de ideeënbus via https://nl.forum.proximus.be/jouw-ideeenbus-52 waar je dit voorstel kan indienen.
Welke producten en prijzen ben je exact met mekaar aan het vergelijken?
Groetjes,
Antonella
Badge
Tuttimus en Wigo bvb . Nu hebben we hier de Tutti met 4 x een mobiel abo van 15.99 ,- .
Bij TN is dat vergelijkbaar met een Wigo mobiele data 25 GB dus ca 6 GB per persoon.
Meer dan het dubbele als nu bij Proximus . Voor de zogezegde gratis app's mag je voor de bundel 25 GB nog eens genieten van 100GB voor Belgie en 12 GB in de EU.
Vind het toch merkbare verschillen en al zeker als je dan nog eens ziet dat het hier duurder is .
Ben overigens ook van mening dat het aan de commerciele dienst van Proximus is om te zorgen dat ze minimaal een even competitief aanbod hebben .
Reputatie 7
Badge +3
Dag Paljaske,
Proximus beantwoordt aan de noden van vele klanten door haar competitief aanbod. Telenet zal dit uiteraard ook doen met haar aanbod.
Als je voorstellen hebt voor verbeteringen, kan je deze steeds indienen via de ideeënbus. Meer info over de werking via https://nl.forum.proximus.be/aan-de-slag-op-het-forum-2/de-ideeenbus-hoe-werkt-het-47912.
Groetjes,
Antonella

Reageer