Vraag

Onbekende beller

  • 16 June 2018
  • 4 reacties
  • 4601 Bekeken

Elk uur, steeds om 20 na, wordt ik op mijn vaste telefoon gebeld door het nr. 022022222. Kent iemand dit of kan ik het nummer laten blokkeren?

4 reacties

Reputatie 7
Badge +4
= Phone Mail Basic van Proximus (dit ding belt u elk uur als iemand u heeft proberen te bellen en een bericht heeft nagelaten of laattijdig heeft ingehaakt en ook op de automaat is terecht gekomen)

Ik dacht dat er na uur x (22h?) geen berichten meer werden aangeboden tot 's anderendaags (8u?)

EDIT:
https://www.proximus.be/nl/id_cr_freeos/particulieren/producten/andere-producten-opties/abonnementen-voor-vaste-lijn/gratis-diensten.html
Elk uur, steeds om 20 na, wordt ik op mijn vaste telefoon gebeld door het nr. 022022222. Kent iemand dit of kan ik het nummer laten blokkeren?
Iemand kan mss een sms gestuurd hebben naar je vaste lijnnummer
voor wat het waard is zie ook > https://userbase.be/forum/viewtopic.php?t=28630
Reputatie 7
Badge +4
@ Martin sms naar vaste lijn? Ik vermoed dat deze dienst al enige tijd niet meer aangeboden wordt ...
Ik had inderdaad uit het oog verloren dat het wel een post "022022222" is die dateert van jaren terug (23 Jan 2011) op => Userbase en er werd ook inderdaad niet om het uur gebeld in dit sms geval zoals ik mij nog herinner.
Dokter google zegt wel veel maar je moet nog veel zelf lezen en alles goed zelf kunnen interpreteren .... vraagt soms zoveel tijd dat je er te vluchtig wilt over gaan 😉
maar daar staat ook jou uitleg vermeld over Phone Mail Basic door forumlid "philippe_d" namelijk: "Er is ook nog een mogelijkheid dat deze oproep afkomstig was van "PhoneMail Basic",...… hier.

Reageer