Zenders verdwijnen

  • 16 May 2012
  • 2 reacties
  • 278 Bekeken

Mijn oma heeft onlangs Belgacom TV geinstalleerd.
Zij had enkele zenders gevonden dat haar interesseerden enkele voorbeelden zijn National Geographics Wild HD (zowel nederlands en frans), animaux, chasse et pêche, ...

Zou het kunnen dat deze zenders verdwenen zijn ondertussen, dat dit enkel voor een tijdje was omdat ze nieuwe klant was?

2 reacties

Dag Lisa,

Die zenders die je opnoemt had ik in het begin ook en die verdwenen plots ook na 1 maand. Je krijgt er altijd een aantal bij die je op proef kan bekijken voor 1 maand zodat je kan beslissen of je er nog een pakketje (boeket) bijneemt of niet.

Als je niets doet, ben je die dus na 1 maand gewoon weer kwijt.

Waarschijnlijk zal Eva van Belgacom dit kunnen bevestigen.


Groeten

ChrisD


Reputatie 7
Badge +1
Het klopt dat nieuwe klanten één maand alle zenders van alle boeketten kunnen bekijken en ervan opnemen. Normaal krijg je hier altijd een bevestigingsbrief van. Om verder naar die zenders te kunnen kijken, moet je je dan op dat bepaald boeket abonneren via de decoder, via de E-services of via de klantendienst. Er ook wél op letten dat van die boeketzenders opgenomen programma's nà die maand ook niet meer kunnen bekeken worden. Maar ook dat staat normaal in die brief.

Reageer