Zenders verdwenen?

  • 7 January 2012
  • 3 reacties
  • 662 Bekeken

Plotseling een paar zenders "verdwenen". Geen "storingen"-scherm, geen uitleg... gewoon weg! BBC3, BBC4, Mangas en nog enkele.

Gebeurt dit veel, gebeurt dit altijd zonder enige uitleg, en hoelang duurt het voor ze terug beschikbaar zijn?

Bij voorbaat bedankt voor enige feedback...

3 reacties

Pas klant?

Dan heb je een maand alle zenders, na die maand heb je enkel nog het basispaket.

Je kan natuurlijk de zenders terugkrijgen door een van de boeketten aan te schaffen.
Reputatie 7
Badge +1
Bij het opstarten (nieuwe TV-klant) krijg je inderdaad een maand alle boeketten te zien. Nà een maand valt dat weg en moet je ze bestellen. Dat kan zowel via de decoder als via de E-services of per telefoon (0800 22800) of bij een BCC.

Ik kan je alvast zeggen dat BBC3 (entertainment) en BBC HD in "entertainment" zitten, BBC 4 (wetenschap en muziekdocumentaires) zit dan weer in Music & Culture. Dat is dus 2 boeketten van vroeger 5€ nu 5,40€.

Maar let erop: bestellen kan op veel verschillende manieren; opzeggen echter alleen schriftelijk of telefonisch op de klantendienst (ook in een BCC).. Er is hier eens gezegd dat je er wél meestal voor 3 maanden aan vasthangt (dus geen héél jaar). De bestelmaand en de opzegmaand + nog een maand als je niet in de bestelmaand opzegt...
Okelidokeli, begrepen. Ik dacht dat enkel de rechthoekjes "NL" en "FR" op het overzichtblad boeketten waren, en de andere ikonen gewoon een hint voor de inhoud, maar het is duidelijk nu.

Bedankt voor het snelle antwoord!

Reageer