Beantwoord

WDEX2

  • 3 oktober 2016
  • 2 reacties
  • 122 Bekeken

Onlangs heb ik prima hulp gehad v.w.b. de instellingen van mijn WDEX2 en dan bedoel ik de Portforward instellingen (http, https) Ik heb toen het advies opgevolgd door http op 80 in te stellen en https op 443. In beide gevallen: Public start, Public end en Lan start. Nu wil het geval als ik naar de LAN instellingen kijk van mijn BBOX2 ik deze niet meer zie maar wel een hele reeks 'entrys', maar niet die zo ingesteld als boven vermeld. Hoe kan dit? Ik heb een keer de 220-spanning eraf gehaald van de BBOX2 omdat internet niet goed werkte, en daarna weer erin gestoken Heeft het daarmee te maken. Kan ik de instellingen gewoon weer toevoegen door een new entry te maken.
icon

Beste antwoord door sabineb 3 oktober 2016, 19:16

Nickelles,Het kan dat er iets fout gelopen is door meerdere malen de stroom te onderbreken.Beste wat je kunt doen is een full reset op de bbox router , dit kan hardware matig door reset knopje achteraan of via webinterface door een restore to factory reset te doen.Eenmaal reset gebeurd configureer je de router opnieuwmvg sabine
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 4
Je kan uiteraard de instellingen gewoon weer toevoegen door een new entry te maken.
Reputatie 6
Badge +4
Nickelles,

Het kan dat er iets fout gelopen is door meerdere malen de stroom te onderbreken.

Beste wat je kunt doen is een full reset op de bbox router , dit kan hardware matig door reset knopje achteraan of via webinterface door een restore to factory reset te doen.

Eenmaal reset gebeurd configureer je de router opnieuw

mvg sabine

Reageer