Vitaya verkeerd geprogrammeerd Masterchef Australia All Stars

  • 6 October 2015
  • 3 reacties
  • 182 Bekeken

Reputatie 7
Badge +3
Vorige vrijdag was de finale aflevering van dit programma op Vitaya. Maar ze hebben de aflevering van donderdag opnieuw uitgezonden. Hier hun antwoord voor wie dit programma volgt en de finale alsnog wilt zien:


Bedankt voor je bericht. We hebben het even nagekeken en merken dat we inderdaad tweemaal dezelfde aflevering hebben uitgezonden. Dit was uiteraard niet de bedoeling, dus onze excuses hiervoor. We laten je graag weten dat het tweede deel van de finale van MasterChef Australië All Stars https://x-apple-data-detectors://1" style="color: purple; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 15px; -webkit-text-size-adjust: auto;" x-apple-data-detectors="true" x-apple-data-detectors-result="1" x-apple-data-detectors-type="calendar-eventzal worden uitgezonden https://x-apple-data-detectors://2" style="color: purple; font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 15px; -webkit-text-size-adjust: auto;" x-apple-data-detectors="true" x-apple-data-detectors-result="2" x-apple-data-detectors-type="calendar-event.


Maar op alle Tv gidsen staat nog Restaurant Takeover geprogrammeerd.

3 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Inderdaad, op de TV gidsen van zowel Proximus als van Telenet staat nog Restaurant Takeover geprogrammeerd maar op de website van Vitaya staat wel Master Chef Australia geprogrammeerd.


Indien je dat programma wenst op te nemen zal je die manueel moeten programmeren zoals men vroeger met de videorecorders deed.
Reputatie 7
Badge +3
Ik heb gewoon restaurant takeover en de uitzendingen ervoor en erna opgenomen. Zo ben ik zeker.
@Alexander, toch nog iemand die nog googelt knipoog


Reageer