Verkeerde locatie

  • 17 January 2015
  • 5 reacties
  • 190 Bekeken

Hallo,


Ik heb een probleem, mijn internetverbinding lokaliseert me steeds in Waver, terwijl ik in Aalst woon. Op zich is dit geen erg probleem en het is wel grappig op facebook enzo... Maar nu heb ik me een xbox one aangeschaft en de taal van de prestaties is daarbij vastgemaakt aan je lokatie die de xbox detecteert via je ip. Dit is dus het Frans en ik zou dat graag veranderen naar het Nederlands. Enig idee?


Heb al gebeld naar de klantendienst maar die wisten geen raad...

Dit is een bekend probleem bij Microsoft waar zij niets aan doen btw.



5 reacties

Reputatie 2
Badge
ga eens naar http://whatismyipaddress.com staat daar Aalst of Waver?
Hmm.. vreemd, maar op die website staat er inderdaad dat ik in Aalst ben...
Reputatie 2
Badge
Kan je op xbox je regio niet wijzigen?


'Als u naar een ander land of een andere regio verhuist, moet u misschien de regio gekoppeld aan uw Xbox Live-account wijzigen. Ga hiervoor naar de pagina https://live.xbox.com/AccountMigration" style="color: rgb(16, 124, 16); text-decoration: none; font-family: 'Segoe UI', Arial, sans-serif; font-size: 15px; line-height: normal; (aanmelden vereist).'
Niets nieuws onder de zon.Ik zie reeds jaren af en toe waar ik nu weer woon volgens mijn IP-adres, maar nooit klopt het.En dat mag voor mij zo blijven.Zou het misschien te maken hebben met het dynamisch IP-adres dat je krijgt telkens je bv met je notebook online gaat?
Bij mij klopt dit inderdaad ook niet, dit is zeker geen nieuw fenomeen, ben ik volkomen met je eens.

Het wan adres die je krijgt als je met je laptop via de bbox connecteert is die waar de provider gelokaliseerd is.

Reageer