Uiterst slechte behandeling nieuwe klanten

  • 20 April 2017
  • 3 reacties
  • 164 Bekeken

Op dinsdag 04/04/2017 heb ik online een aanvraag ingediend om nieuwe Familus-klant te worden via het Affinity Klantvoordeel programma.

Op woensdag 05/04/2017 ben ik dan door een medewerker opgebeld om alle contactgegevens te verzamelen en alles in orde te maken. Deze medewerken vroeg me wanneer er iemand mocht langskomen om gratis te komen installeren. Toen ik hem zei dat dit zo snel mogelijk mocht, zei hij mij dat er ten laatste op vrijdag 14/04/2017 iemand zou langskomen om alles te installeren, maar dat dit binnen de 48uur telefonisch bevestigd zou worden en dat hij zou proberen om vroeger iemand langs te sturen.

Toen ik op dinsdag 11/04/2017 nog steeds geen bevestiging ontvangen had, heb ik zelf maar teruggebeld naar de klantendienst. De medewerker die ik toen aan de lijn heb gekregen wist niet goed wat te doen, heeft me dan maar een hele tijd in wacht gezet om bij de dienst planning te gaan horen hoe de vork aan de steel zat. Vervolgens deelt ze me doodleuk mee dat "het dossier intern nog niet was doorgestroomd". Ze kon me eerst ook niet bevestigen of er op vrijdag 14/04/2017 al dan niet iemand zou langskomen. Toen ik vroeg of ik dan iemand van de planning aan de lijn kon krijgen was dit niet mogelijk "omdat deze mensen niet aan de telefoon mogen komen". Als ik dan zei dat dit vreemd was omdat deze mensen mij toch zouden contacteren om concreet een afspraak te maken, kwam er geen antwoord meer. Uiteindelijk beloofde ze mij dat er binnen de 24uur opnieuw contact met me opgenomen zou worden om effectief een afspraak in te plannen, maar dat ik er zeker vanuit mocht gaan dat er vrijdag iemand langs zou komen als dit vorige keer zo afgesproken was.

Op donderdag 13/04/2017 om 18u had ik nog steeds geen telefoon gehad dus heb ik op eigen initiatief opnieuw gebeld. Opnieuw een medewerker die me niet kon helpen, niet kon doorverbinden of geen concrete antwoorden kon geven. Hij heeft wel mijn verhaal uitgetypt en opgeslagen en ik quoteer "in de hoop dat u vandaag of morgen opgebeld wordt want dit is echt wel schrijnend".

Op dinsdag 18/04/2017 heb ik deze informatie via mail privébericht overgemaakt aan het proximus-team met de vraag om hier iets aan te doen en eindelijk eens duidelijkheid te scheppen.

Tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen van Proximus.

Ik heb hierover enkele vragen:
1. Vind proximus dit de normale manier om nieuwe klanten te behandelen?
2. Ik had op vrijdag 14/04/2017 een dag verlof genomen omdat men mij tot 2 maal toe beloofd had dat er op die dag een installateur zou langskomen. Wie gaat mij deze verloren dag vergoeden?

Een uiterst ontevreden klant.

3 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Dag Oli_S,

Ik heb het probleem kunnen terugvinden. Door een technische storing werd je order nog niet doorgevoerd tot onze dispatch, waardoor je geen contact ontving over een afspraak, nog de technieker mocht ontvangen. Ik heb de bevoegde dienst hier over gecontacteerd die dit zo spoedig mogelijk voor jou in orde brengen, waarna onze dienst afspraakbeheer een installatie en technieker kunnen inplannen met jou.


Groetjes,
Lorentz.
Dag LorentzV,

Dan ben ik dus nog steeds geen stap verder dan op 05/04/2017, ondertussen 2,5 week geleden... Toen werd mij namelijk ook de belofte gemaakt dat er binnen de 48uur contact met me zou opgenomen worden, dus hier heb ik bitterweinig vertrouwen in.

Welke compensatie staat tegenover dergelijke behandeling?
Reputatie 7
Badge +3
Dag Oli_S,

Dossier 42317973 werd opgemaakt om schot in de zaak te krijgen. Het is zo dat je aanvraag momenteel in behandeling is bij een gespecialiseerde dienst omdat er geen infrastructuur is op je adres.

Een compensatie kunnen wij pas toekennen van zodra je producten in dienst zijn.

Groetjes,

Antonella

Reageer