simkaart

  • 6 January 2016
  • 3 reacties
  • 2513 Bekeken

Voor een alarminstallatie moet ik een simkaart installeren.Het toestel herkent de simkaart niet.Geen foutmelding.Met het invoeren van de pincode geen resultaat.De kaart werkt wel op een gsm.Het toestel recent aangekocht via het internet.Info gevraagd maar nog antwoord otvangen

3 reacties

Lees mss eens deze uitleg hier => http://nl.hkvstar.com/technology-news/help-my-gsm-alarm-can-not-recognize-sim-card.html
Help mijn GSM alarm kan de SIM-kaart niet herkennen
Na maakte de inkoop voor een GSM draadloos alarm kit, moet u een SIM-kaart te kopen, en maak de GSM alarmsysteem met behulp van de GSM-dienst. Het is heel slecht, wanneer u de SIM-kaart, maar de GSM werkt niet. Hoe dan ook, we hierin samen te vatten enkele nuttige tips voor uw referentie, helpen deze informatie kan uw probleem oplossen.
Geen SIM-kaart op het scherm
Ten eerste GSM alarm met de juiste GSM-frequentiebanden te krijgen
Eigenlijk, GSM alarm werkt als uw mobiele telefoon. De GSM-module is het brein van het GSM alarmsysteem, is het de communicatieonderdeel het gehele alarmsysteem. Als u wilt dat de GSM alarmsysteem kunt uw SIM-kaart te gebruiken, zorg ervoor dat u de juiste band GSM alarmsysteem te krijgen. Momenteel zijn er vier GSM-frequentiebanden over de hele wereld, ze zijn 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz. Het onderzoek van de GSM-frequenties compatibiliteit van uw leverancier of dealer is erg belangrijk voor het initialiseren van de inkoop. Voorbeeld: GSM-frequenties in de VS is 1900MHz, dat betekent dat als je in de VS, en willen GSM alarmsysteem te kopen, dan moet je het alarm te kopen met de compatibiliteit van 1900MHz. Typisch u Dual-band GSM-module horen, betekent 900 / 1800Hz. Quad-band betekent dat het systeem kan werken overal in de wereld (met uitzondering van Japan, omdat Japan zonder GSM-netwerk ingezet).
Controleer uw land GSM frequentie:http://www.hkvstar.com/technology-news/world-countries-plug-voltage-tv-system-gsm-frequency-table.html
Ten tweede GSM alarmsysteem moet zijn met een geldige IMEI
"IMEI" is International Mobile Equipment Identity. Het IMEI nummer wordt door een GSM-netwerk geldige apparaten identificeren en derhalve kan worden gebruikt voor het stoppen van een gestolen telefoon toegang tot dat netwerk. De unieke ID voor elke GSM-apparaten. Zonder geldige IMEI-nummer, kan uw GSM-toestel niet inschrijven in de GSM mobiele netwerk. Typisch, de meerderheid van de GSM alarmsysteem met geldige IMEI, maar sommige zeer goedkope GSM alarm gebruiken de tweede hand GSM module zonder geldige IMEI.
M10 GSM-module voor alarm
Zonder geldige IMEI, kan uw GSM alarmsysteem niet de SIM-kaart te herkennen. Om erachter te komen of uw systeem met geldige IMEI of niet, kunt u online bekijken op deze website:http://www.imei.info/
Controleer of de SIM-kaart met uw mobiele telefoon en de PIN-code uit te schakelen
Na het krijgen van een nieuwe SIM-kaart, zorg ervoor dat plaats deze in uw mobiele telefoon, en de PIN-code uit te schakelen. Zorg ervoor dat de SIM-kaart kan GSM bellen en SMS-bericht (SMS) sturen met uw mobiele telefoon.
Schakel het alarmsysteem, voordat de SIM-kaart
Iedereen weet dat je nodig hebt uit de batterij, dan kan de SIM-kaart te plaatsen om mobiel. Dit is hetzelfde voor GSM alarmsysteem, zorg ervoor uit te schakelen het alarm systeem, voordat de SIM-kaart. Wanneer het alarm is ingeschakeld, het plaatsen van de SIM-kaart kan schade aan uw SIM-kaart en GSM-module.
Probeer andere GSM-exploitant in uw plaatsen
Als u een SIM-kaart niet werkt, moet je proberen om een ​​andere SIM-kaart te krijgen. Het is beter om een ​​nieuwe SIM-kaart van een andere GSM-provider te krijgen. Sommige GSM alarmsysteem kan werken met T-mobile, maar kan niet werken met ATT. De reden hiervoor is GSM-apparaat moet registreren in het mobiele netwerk, maar dit apparaat moet door deze GSM-dienstverleners worden goedgekeurd.
Geprobeerd bovenstaande methoden, het alarmsysteem kan nog steeds niet erkennen de SIM
Als u geprobeerd bovenstaande tips, maar het systeem nog herkent de SIM, dan is het probleem lijkt uit de hardware. U kunt de SIM-kaartsleuf te controleren en zorg ervoor dat het gele metaal contact is OK, misschien kunt u alcohol gebruiken om de metalen contact te poetsen, hoop dat dit kan helpen.
Fijn, kan de mogelijkheden van het systeem kan de SIM-kaart niet herkennen afgeleid van niet-correcte werking procedures, GSM provider, of gebreken van de hardware. Indien het in verband met het gebrek aan hardware, dan moet u mogelijk de SIM-kaartsleuf of een GSM-module te vervangen. Je moet je technische helpt bij de fabrikant of leverancier.
Hallo,

Heb deze topic verplaatst naar Business solutions intsallatie & configuratie.

Groeten,
Hassan
Alle suggesties uitgetest .Besluit het toestel werkt niet.Het heeft geen(IMEI)nummer.Welke oplossingen kan de fabrikant voorstellen

Reageer