Opgenomen serie bekijken

  • 3 May 2012
  • 4 reacties
  • 326 Bekeken

Ik heb voor mijn verjaardag een paar mogelijke dingen aangeboden gekregen om uit te kiezen.

Ik had voor het discovery pakket genomen voor 2 maanden.In deze 2 maanden heb ik een aantal afleveringen van leuke serie opgenomen.

Nu de 2 maanden om zijn wil ik vandaag nog eens naar een aflevering kijken die op mijn harde schijf staan van mijn gekochte decoder......maar als ik voor kijken kies krijg ik de melding;DE OPNAME GEBEURDE OP EEN ZENDER DIE NIET LANGER BESCHIKBAAR IS.OM HET BOEKET MET DEZE ZENDER TE BESTELLEN ?BEL 0800 22800.


ZELFS OPGENOMEN DINGEN DIE NOG STEEDS OP MIJN HARDE SCHIJF STAAN WORDEN GEBLOKEERD!!!!! FIJN DAT JE ALS KLANT ZO LANGS ALLE KANTEN WORDT BESTOLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANK U WEL BELGACOM VOOR HET MOOIE VERJAARDAGS GESCHENK


DIRK



4 reacties

ja beste, dat is idd helaas zo bij belgcom...

Een bepaald programma interesseert U en U wenst het op te nemen ? Dat kan, maar weet alleen dat als u programma's opneemt van een zender uit die boeketten, deze opnames niet meer beschikbaar zijn als het boeket niet meer beschikbaar is.

mvg
Fijn dat ze dat niet bij het aansmeren van een abo zeggen he....zoals vele kleine dingen die ze niet zeggen.....


wanneer ik een Film op Aanvraag wil nemen ( ik heb Intense) zouden er normaal gezien 4 gratis films moeten beschikbaar zijn ! ik heb nu in mei nog niets aangervraagd en heb toch maar 1 credit beschikbaar 😞 ben naar 'mijn aankopen' gegaan en wat zie ik 🙂 ER ZIJN AL 3 PORNOFILMS AANGEVRAAGD ZONDER MIJN TOESTEMMING 😕 ik weet echt niet waar dat vandaan komt en ik weet ook niet waar ik daar aan kan doen 😞 het lijkt of er iemand anders films aanvraagd via mijn telefoonnummer 😕 dit is SCHANDALIG >:(

Heeft iemand hetzelfde probleem graag een reactie aub :)
ik maakte juistzelfde mee en inderdaad het allerergste vond ik dat ze een mens niet op voorhand zeggen want vb ik had nog wel speciaal de opnamens niet gekeken denkend ach naderhand heb ik alle tijd om dat alsnog te kijken :(

Reageer