Nieuwe versie software Belgacom TV


Sinds vandaag is de nieuwe versie van Belgacom TV geïnstalleerd.

Sinds deze installatie al 2 maal moeten heropstarten:

  • Eerste maal konden we de pijltjes niet bedienen wanneer we in TV gids zaten.
  • Tweede maal bleef het beeld staan en trilde.
Heeft iemand nog problemen gehad??? Hopelijk hebben we voor de rest van de avond geen problemen!!

158 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Zeker weten Eva. Het is een goeie zaak dat er rekening wordt gehouden met al onze feedback. En dat niet al onze wensen kunnen vervuld worden, is nogal evident, want die zijn soms behoorlijk tegenstrijdig. Ik vind persoonlijk de nieuwe interface, na een korte aanpassingsperiode, voor het grootste deel een verbetering zeker als er nog rekening gehouden wordt met de verduidelijking van de TV-gids. Op een flatscreen van 37' of meer valt het overigens nog wel mee.

Ik heb alleen nog wat moeite met fouten die in de programmering sluipen na een update van de TV-gids 's nachts en 's namiddags (Plannings met een x in het cirkeltje). Maar dat heeft allicht niets te maken met de nieuwe interface, want dat was met de oude ook al zo.
Over het grootste gedeelte ben ik het ook eens met Eva, de navigatie in de menu's ben ik vlug gewoon geworden.

Maar hopelijk wordt er ook iets gedaan aan die korte onderbrekingen op HD kanalen (deze avond weer één gehad op één-HD) en het heeft zeker iets te maken met de nieuwe software want het is vanaf dan pas begonnen.
Gisteren had ik het volgende voor (Decoder V3) opname PVR met default marges gepland op 2BE(SD) en ondertussen aan het kijken naa EEN-HD "Volt"

De opname is gewoon een half uur te vroeg gestopt ipv 20 minuten na de opname te stoppen !!

Waarschijnlijk weer te wijten aan de nieuwe software want met de oude nog nooit voor gehad !!

Dus ik denk dat er nog veel werk aan de winkel is.
Reputatie 7
Badge +1
Ik heb dat ook gehad, dat een opname (HD) op schijf 20 minuten te vroeg was gestopt. Dat was in de eerste week dat ik de nieuwe interface had. Sedertdien echter niet meer.

Freezes tijdens live kijken heb ik nog niet gehad, maar wél in HD-opnames op schijf tijdens het bekijken, wat dus op hetzelfde neerkomt, want als ik die direct live had bekeken had ik het ook gehad......Wij kijken trouwens zelden écht live naar programma's behalve naar het nieuws. Ofwel nà opname, ofwel in chaseplay als de opname nog bezig is. Programmatijden en "primetime"zijn voor ons dode letter en niet écht van toepassing: voor de kijkcijfers zouden wij dus zeker nooit meetellen....want wij kijken bijna altijd met vertraging, en dus met de mogelijkheid reclameblokken door te spoelen....geldt dat trouwens ook voor als je met de pauzefunctie werkt ? want dan kan je ook reclame doorspoelen....

Zijn er hier trouwens al mensen geweest met een V4 die dat ook hebben (freezes bedoek ik) ? of is het enkel en vooral een probleem van een combinatie van de nieuwe software met de V3 decoder.
Is er hier iemand die weet hoe ik dit gelul in mijn mailbox kan afzetten? Heb indertijd aangevinkt "stuur mij een e-mail als anderen een reactie plaatsen, maar ben dit al kotsbeu.Huilen
Badge
Ja Sinjoor, ik heb dit reeds vroeger gemeld.Tijdens het kijken (geen opname) naar "Blokken" was het beeld plots geblokkeerd en mijn afstandsbediening reageerde helemaal niet meer.
Reputatie 7
Badge +1
Snakeshit, simpel, ga naar abonnnementen bovenaan, en dan moet je in de lijst rechts "mijn berichtabonnementen" uitschrijven.

Computerken, het gaat niet over de blokkering van de decoder, maar over het het beeld dat slechts een of twee seconden onderbroken wordt en dan weer verder gaat.
Badge
Neen,het onderbreken van opgenomen progr. heb ik nog niet ondervonden bij mijn nieuwe decoder (V4).

Zo houden hé.

Reageer