Nieuwe TV software


Reputatie 5
Badge +1
Sommigen onder jullie hebben het misschien al gemerkt? We zijn onze nieuwe TV software aan het uitrollen.
Dit is reeds even bezig en tegen eind juli zou iedereen deze moeten zien. Goed nieuws voor bezitters van een V4 decoder, ook zij kunnen genieten van deze nieuwe software. Je kan deze installeren via de blauwe knop (bij sommigen reeds beschikbaar, anderen moeten nog een paar dagen/weken geduld hebben).

Welke wijzigingen zijn er gebeurd:
  • De lay out van ons filmaanbod ziet er anders uit, het bladeren door de films zou leuker/makkelijker gaan.
  • Autostart van opnames en Wanagogo. Stel, je bent een “Familie” fan en je hebt alle aflevering in serie opgenomen. Wanneer je op het einde komt van jouw eerste opname zal iets later automatisch de volgende aflevering beginnen. Zelfde verhaal voor Wanagogo, je hoeft niet meer alle menu’s te doorlopen, de kindjes kunnen gewoon verder kijken.
  • Ook de betrouwbaarheid van de opnamefuncties is gevoelig verbeterd.

Nog een nieuwtje ... de komende maanden zal ons HD zenderaanbod uitgebreid worden. Ik kan jullie reeds verklappen dat de NPO zenders (1,2 en 3) hier deel van uit maken 😉

Enjoy!

Steven

155 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Ok, we gaan ons best doen deze er opnieuw op te zetten, we laten je nog iets weten. MVG, Wim
Reputatie 7
Badge +4
Ok, we gaan ons best doen deze er opnieuw op te zetten, we laten je nog iets weten. MVG, Wim
Reputatie 7
Badge +4
Er waren wat problemen met onze applicatie blijkbaar... Normaal zou je nu de opnames moeten hebben behalve dr dolittle, dat was niet meer mogelijk. MVG, Wim
Reputatie 5
Badge +2
Heel erg bedankt voor de moeite, heel vriendelijk bedankt, zo zie je maar dat de klanten ook nog mee tellen, wat ze ook zeggen.
Hopelijk geen problemen meer, Ik heb ook gemerkt dat je nu na de opnamen nog kan kiezen om ze langer te laten staan, dit is heel handig als je niet op tijd kan kijken.
Het verbetert maar steeds.
Nog een heel prettige dag, en groetjes aan het ganse team
Reputatie 7
Badge +4
Graag gedaan! MVG, Wim

Reageer