Beantwoord

FON zonder internet abonnement

  • 1 August 2016
  • 2 reacties
  • 650 Bekeken

Kan ik fon gebruiken met een gsm abonnement ?
icon

Beste antwoord door Elsa 1 August 2016, 08:25

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Denk ik niet.
​Voorwaarden

Om gratis gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspots moet je internet-klant zijn met:
een beveiligde b-box2- of b-box3-modem waarbij wifi geactiveerd is. Heb je een andere modem? Dan kan je gebruik maken van de hotspots, maar kan je zelf je modem nog niet delen.
Inderdaad uitleg vind je hier onderaan de pagina onder voorwaarden
http://www.proximus.be/nl/id_cr_wifispots/particulieren/producten/internet/mobiel-internet-/gratis-smart-wi-fi.html
Maar pas: op je kan niet langer gebruik maken van alle andere wifi-hotspots indien je fon deactiveert uitgezonderd voor ADSL klanten.
​Voorwaarden :
•Om gratis gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspots moet je internet-klant zijn met: ◦een beveiligde b-box2- of b-box3-modem waarbij wifi geactiveerd is. Heb je een andere modem? Dan kan je gebruik maken van de hotspots, maar kan je zelf je modem nog niet delen.
◦een beveiligde internetverbinding. Je netwerk beveiligen met een wachtwoord.
◦1 login per Internet-abonnement.

•Heb je een gsm-abonnement in je Pack met internet? Dan geniet je van een optimale ervaring dankzij Smart Wi-Fi. Per gsm-abonnement in je Pack krijg je een extra toegang. Smart Wi-Fi activeren kan met 1 klik via de MyProximus App.
•Het volume dat je verbruikt via deze wifi-hotspots in binnen- of buitenland wordt afgetrokken van je maandelijks internetverbruik. In geval van overschrijding wordt de verbinding niet verbroken maar verlaagt Proximus de snelheid naar 128kbps.
•Deactiveren: als je niet wenst dat je modem een wifi-hotspot wordt voor andere gebruikers kan je gratis naar 0800 20 640 bellen om de dienst te deactiveren. Je kunt dan niet langer gebruik maken van alle andere wifi-hotspots. Je kunt op elk moment gratis de dienst opnieuw activeren. Volg hiervoor de procedure zoals beschreven in de categorie "Heb je de Wi-Fi Hotspot functie gedeactiveerd?"
•Het aantal bezoekers via je wifi-hotspot evenals hun verbruik wordt beperkt door Proximus. Er is dus geen merkbare impact op de kwaliteit van je privéverbinding. De tv-kwaliteit is eveneens gegarandeerd omdat dit signaal altijd voorrang heeft. Elke persoon die via je beveiligde hotspot surft, is zelf verantwoordelijk voor zijn daden. Je bent dus in geen geval aansprakelijk voor een ongeoorloofd gebruik van andere personen via je modem - indien die modem beveiligd is.
•Slaag je er niet in om je modem te delen met andere gebruikers? Mogelijk beschik je niet over de gepaste technologie. Wie via ADSL surft kan zijn modem voorlopig niet delen. Je kunt wel gebruik maken van alle andere wifi-hotspots nadat je een login aangemaakt hebt.
•Indien je dat wenst, kan je meer bandbreedte ter beschikking stellen van anderen met de gratis optie Fon Plus. Je houdt dan zelf minder bandbreedte over om te surfen.

Reageer