Didier Bellens ving 2,6 miljoen euro in 2011

  • 18 March 2012
  • 8 reacties
  • 574 Bekeken

  • Practitioner
  • 726 reacties
Didier Bellens ving 2,6 miljoen euro in 2011... zie: http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/article/detail/1410377/2012/03/18/Didier-Bellens-ving-2-6-miljoen-euro-in-2011.dhtml

Graag had ik van EVA gehoord waarom er voor zijn loon geen 'capaciteits probleem' is? of waarom 'vraag & aanbod' niet bekeken wordt voor zijn loon? of dat niet bekeken wordt als hij 'te duur 'is? Is om zijn loon te storen er geen 'vertalings probleem'?
Voor niet FR kanalen is er geen geld, maar 2.6 miljoen euro per jaar wegsmijten aan een domme politiek benoemde PSer, dat gaat dan wel weer. (de domme PSer die Belgacom kapot gemaakt heeft. Het is enkel in de tijd van John Goossens dat Belgacom zijn positie heeft kunnen bemachtigen)

Heeft u toevallig een overzicht wat al die mannen in totaal verdienen , en hoeveel niet FR kanalen weggenomen zijn om hun te kunnen betalen?

Maar 'nous' zullen onze EVA uiteraard niet horen.


8 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Tja, dit had ik nou van jou verwacht hé Bart. In, dit geval kan ik niet anders dan je ondersteunen. Franstaligen zouden niet mogen domineren in een 51% gepolitiseerd staatsbedrijf waar dus 60% nederlandstaligen zouden moeten in zitten.
ik vind dit gewoon een slag in het gezicht van alle Belgacom gebruikers.
2.6 miljoen euro per jaar! (104 miljoen oude belgische franken!) Om eigenlijk niks te moeten doen.

ik word daar zot van , als ik dat bedrag hoor.
En dan zeggen dat er zoveel armoede is in België.
Kan er nu mij iemand zeggen wat er wel eerlijk verloopt op deze wereld !?
Trouwens het is niet alleen Bellens niet er zijn ander voorbeelden genoeg die ook maar scheppen waar er te scheppen valt,
Dus Bart als je daarvan al wakker ligt dan ga je nog veel moeten wakker liggen in je leven Knipogen

groetjes,

Elsa
Reputatie 7
Badge +1
Topvoetballers verdienen nog véél meer.....Vincent Company 150.000€ per maand = 1.800.000€ per jaar, en hij is maar een verdediger. De spitsen verdienen een veelvoud hiervan... en zeg nu niet dat voetballers dat verdienen...een topmanager heeft veel meer verantwoordelijkheid. Maar toch, die van ABinbev verdient nog veel meer. die krijgen 2 miljard € bonus in aandeelopties.
Maar ja, in het communisme hadden de hoge partijfunctionarissen ook véél meer privileges.
Reputatie 6
Badge +1
Is schandalig ja. Maar met de stelling er moeten 60% nederlandstaligen in het bedrijf zitten ben ik het oneens. Je moet de beste hebben, anders kun je de lijn oneindig doortrekken, %vrouwen, %allochtonen, %holebi's, %transgenders enz.

Maar voor wat meer NL talige, HD, Duitstalige kanalen enz is er geen geld, dat vind men te duur. Belachelijk gewoon.
"Trouwens het is niet alleen Bellens niet er zijn ander voorbeelden genoeg die ook maar scheppen waar er te scheppen valt,"

klopt. Maar er is een verschil tussen mensen die iets doen en mensen die niks doen.
bij een topvoetballer zou je nog kunnen zeggen: ok, die heeft een talent. (neemt niet weg dat het ook allemaal overdreven is!)
Je kan niet zeggen dat Bellens een talent heeft, buiten in het foefelen mss. welke verantwoordelijkheid heeft Bellens? Die doet wat hij wil, heeft belgacom kapot gemaakt en iedereen wil hem weg.. en hij wil zelf weg, om zo nog eens veel extra geld te krijgen.



En niet vergeten dat belgacom nog steeds een overheidsbedrijf is. Dus hoe meer Bellens betaald krijg om op zn PS gat te zitten, hoe meer u dat zelf zal kosten!.
Ze zouden beter die 2 miljoen uitdelen aan de vele belgacom werknemers die WEL iets doen en welke wel naar het gezaag van de klanten moeten luisteren.
Ik heb na acht jaar Belgacom klant zijn de beslissing genomen van provider te veranderen. Ik vind het ook niet kunnen dat Belgacom klanten veel betalen voor slecht internet en matige tv, gewoon om Bellens zijn rekening te spijzen. Wij kunnen weinig beginne tegen de hebzucht van deze kapitalistische opportunisten(noemt zichzelf nog socialist ook), maar stoppen met ze geld te geven, kunnen we wel.


Misschien is de baas van mijn nieuwe provider nog een groter varken, dat zullen we moeten zien...


Ben jij trouwens Belgacom klant, Bart? Indien ja, waarom? ;)
Reputatie 7
Badge +1
Telenet maakt ook misbruik van zijn monopoliepositie in Vlaanderen. Zelfs de helplijn moet daar opbrengen. Ik ging weg bij Telenet juist omdat ze zenders van de analoge kabel weghaalden (2009) om je te verplichten digitaal te gaan. Omdat ik een averechtse contraire mens ben, heb ik toen voor Belgacom dig.TV geopteerd. Ik blijf nog altijd bij mijn keuze. Ik kan het aanbod van Telenet en het gebruik bij een kozijn checken, en vond nog steeds geen argument om over te gaan naar Telenet. De analoge kabel heb ik voorlopîg (wel al 2,5 jaar) nog behouden, hoofdzakelijk voor radio (RDS) en backup als Belgacom TV eens uitvalt (gebeurt bij mij uiterst zelden). Ook om rechtstreeks op DVD-HDD-recorder op te nemen zonder te moeten kopiëren. Voornaamste argument echter is de bijna onbeperkte opnamemogelijkheden met nPVR. Omdat wij weinig rechtreeks kijken (meestal nà opname, of soms in chaseplay terwijl de opname nog loopt) moeten wij soms tot 8 programma's opnemen, deels PVR (enkel series) maar het meeste in nPVR. Planning doe ik grotendeels via de online TV-gids (behalve series dus) meestal vanop mijn PC, maar ook al eens vanop mijn smartphone. Die laatste mogelijkheid bestaat ook bij Telenet, maar niet op het netwerk. Voordeel: een harde schijf van 160GB (V3 decoder) voldoet ruimschoots aan mijn behoeften.

Reageer