Beantwoord

Creatie gratis webruimte

  • 29 September 2016
  • 28 reacties
  • 1682 Bekeken

Reputatie 1
Ik tracht toegang te krijgen tot de gratis webruimte (Internet Overal Start) via Webruimte raadplegen met gebruikersnaam (fb+6cijfers) en paswoord van de internetverbinding zoals vermeld op de brief (niet de login voor de e-services). Ik krijg telkens een blanco pagina. Ik zou graag deze webruimte willen creëren met naam en aliassen en opladen. Zou het paswoord nog correct zijn ?
icon

Beste antwoord door ThomasP 5 October 2016, 09:18

Bekijk origineel

28 reacties

Spijtig dat PXS deze opties niet meer, gratis inbegrepen, wil aanbieden aan haar particuliere klanten. Als ik zo eens rondhoor in de cursussen van Webdesign, zou men nochtans veel nieuwe klanten met een all in one pack kunnen aantrekken, maar ook bestaande klanten kunnen happy houden. Vraagt dit dan werkelijk zo een grote investering van PXS?
Reputatie 1
Ik vind het ook jammer en had dit graag van 'in den beginne' geweten, en volgens de info hierboven had ik de illusie dat de mogelijkheid er wél was. Ik had reeds een domeinnaam aangevraagd om dit aan de webruimte te koppelen. Ik zal elders webruimte moeten gaan zoeken. Om dan nog extra een abonnement Office & Go te nemen... dat wordt me veel te ingewikkeld.
Reputatie 3
Er zijn er gelukkig nog die gratis webruimte aanbieden.

Reageer