Anne verdwijnt en ment tv komt in de plaats

  • 1 June 2016
  • 2 reacties
  • 1021 Bekeken

Reputatie 7
Badge +2
Verschillende bronnen melden dat anne uit het aanbod van PX verdwijnt. De zender wordt vanaf 1 september vervangen door ment tv. Deze laatste is al een paar jaar bij TN in het basisaanbod en is ook een schlagerzender.

Anne was een exclusieve zender voor PX en een samenwerking met de VMMA. De zender zal dan ook vermoedelijk verdwijnen zonder de financiële input van PX.


http://www.tv-visie.be/nieuws/belgie/1juni2016/ment-tv-vervangt-muziekzender-anne-bij-proximus-tv_78148/
http://www.showbizzsite.be/nieuws/proximus-trekt-stekker-uit-muziekzender-anne-1522050

2 reacties

Reputatie 7
Badge +1
Volg Facebook in deze. De kritieken zijn niet mis. Vele ontwijkende antwoorden van PX medewerkers. Kom PX ben eens eerlijk naar je klanten toe.
Reputatie 6
Badge +1
Eerlijk? Ik ben niet echt fan van deze zenders met Vlaamse muziek. Maar heb het toch wel regelmatig eens aangezet en kom dan tot de vaststelling dat Ment Tv haar doelgroep veel beter bedient. Betere vormgeving, leukere presentatie, nieuwe Vlaamse hits van alle Vlaamse artiesten. Bij Anne had ik vaak het gevoel dat er gewoon een harde schijf stond te draaien die ad random clipjes uit koos, vaak kreeg je wel eens kort na elkaar hetzelfde nummer van dezelfde artiest met een ander clipje. Heb echt het gevoel dat Ment Tv dan tenminste een echte Tv zender is en die gerund wordt door mensen die zelf van Vlaamse muziek houden. Volgens mij een hele verbetering!

Reageer