Proximus biedt in oktober 1GB gratis mobiel internet aan nieuwe gebruikers

  • 28 September 2015
  • 12 reacties
  • 378 Bekeken

01/10/2015:

De Surf Mobile-actie, die in oktober toegang geeft tot 1 GB gratis, is voorbehouden voor particuliere klanten en zelfstandigen en voor de kleine ondernemingen die geen mobiel internet in hun tariefformule hebben en geen recent mobiel internet gebruikt hebben.

Deze klanten zullen eind september persoonlijk via sms worden verwittigd.

========================================================================================


Proximus steunt de Surf Mobile-actie van het BIPT en de FOD Economie

Proximus steunt het initiatief van de FOD Economie, het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie (BIPT) en minister van Digitale Agenda en Telecom Alexander De Croo om het mobiele internet in België te promoten. De Proximus-klanten die nog niet vertrouwd zijn met de voordelen van mobiel internet kunnen in oktober gratis voor 1 GB surfen.


Mobiel internet is heel belangrijk voor de ontwikkeling van de economie en in de digitale toekomst van België. De voordelen van mobiel internet zijn ontelbaar en ze maken de samenleving en bedrijven efficiënter en productiever. Dankzij het gebruik van mobiel internet wordt het dagelijks leven van de consumenten eenvoudiger en gemakkelijker. Met hun gsm, tablet of laptop hebben ze altijd en overal toegang tot informatie, ontspanning en andere diensten (restaurants, weerbericht, opening stadsdiensten, online aankopen, nieuws, video’s…) en blijven ze via sociale netwerken in contact met vrienden en familie.


Proximus investeert jaarlijks bijna 1 miljard euro in zijn netwerken en diensten om zijn klanten een zo goed mogelijke gebruikservaring te verzekeren. Het 4G-netwerk van Proximus heeft een bereik van meer dan 96 % van de bevolking en de klanten krijgen de best mogelijke surfervaring.


Gratis mobiel internet in oktober voor nieuwe gebruikers

Van 1 tot 31 oktober biedt Proximus gratis toegang tot mobiel internet aan particuliere klanten, zelfstandigen en kleine ondernemingen die geen mobiel internet in hun tariefformule hebben en die mobiel internet onlangs niet hebben gebruikt. De klanten hoeven zelf niets te doen. Proximus zal hen eind september persoonlijk via sms informeren dat ze vanaf 1 oktober gratis voor 1 GB in België kunnen surfen. Ze hoeven dan enkel de browser van hun toestel op te starten om te surfen en ontdekken dat mobiel internet even gemakkelijk is als thuis surfen op een computer. Ook Scarlet-klanten worden uitgenodigd om 1 maand gratis voor 1GB in België te surfen.


1 GB mobiel internet: een wondere wereld die opengaat

Een maand lang kunnen deze klanten naar hartenlust de voordelen van mobiel internet ontdekken. Internet altijd en overal op zak hebben, zal hen helpen om snel het laatste nieuws te raadplegen, hun weg te vinden in een stad die ze niet kennen, in contact te blijven met hun vrienden en familie via de sociale netwerken, enz. Met 1GB kunnen ze bijvoorbeeld 500 mails sturen, 700 keer op sociale media gaan, 900 webpagina’s raadplegen, 2 uur muziek beluisteren én 2 uur video’s bekijken.


In alle vertrouwen

De klanten die ingaan op het aanbod en mobiel internet gebruiken, zullen tot twee sms’en ontvangen met informatie over hun dataverbruik: wanneer ze de helft van het volume hebben verbruikt en als het volledige volume is opgebruikt.


Om de status van hun dataverbruik zelf op te volgen, kunnen de klanten gebruik maken van de gratis applicatie MyProximus op hun smartphone, tablet of laptop.


Bron: Proximus



12 reacties

zeg dan nog dat gratis niet bestaat knipoog
Reputatie 7
Badge +1
Na een maand niet meer hé, of versta ik dat veekeeed?
Reputatie 3
Badge +1
Is dit ook voor Pay & Go klanten het geval?
Reputatie 7
Badge +6
Een lokkertje, natuurlijk, maar gelukkig gaan ze die klanten op de hoogte houden van hun dataverbruik (als dat tenminste vlug genoeg gebeurt) of het zou wel eens een dure 'gratis' GB mobiel internet kunnen zijn, voor diegenen die er niet mee vertrouwd zijn.
Zoals je weet gratis bestaat niet en zal ook nooit bestaan, net zoals je bijna een smartphone gratis krijgt als je abo afsluit, trucen van de foor zou ons vader gezegd hebben ;-)
Reputatie 6
Badge +2
Als men iets gratis geeft is het gewoonlijk voor wat hoort wat, er zit 9 kansen op 10 een addertje onder het gras, dat is wat men noemt een vergiftigd geschenk.
Reputatie 7
Badge +1
Bij een bijna gratis smartphone hang je meestal voor 2 jaar vast aan een redelijk duur abonnement. Enkel interessant ingeval je een intensieve gebruiker bent, die zoiets nodig heeft. Bovendien is tegenwoordig 2 jaar voor een smartphone een eeuwigheid.besluiteloos


bv. iPhone 6 16 GB voor € 99 (i.p.v. € 699,99) voor elke nieuwe klant die intekent op een contract van 24 maanden met Smart 45; dat plaatje kost dus 99€ + 24 x 45€ = 1.179€
Reputatie 7
Badge +6
Als je weet hoe dat mobiel internet te gebruiken zonder (te veel) extra kosten is het plezant en gemakkellijk, anders kan het wel een dure grap zijn. Het is ook aan de gebruikers om zelf een beetje uit te kijken, hé.


Nu is Proximus niet de enige die die smartphones aanbiedt aan 'spotprijzen' met peperdure abonnementen: andere providers ook en kranten etc. 'geven' ook smartphones, tabletten etc. bij lange abonnementen, waarbij je dan nog de abonnementskosten van het toestel zelf moet rekenen. Het is een beetje het nieuwe 'kopen op afbetaling' geworden.
Reputatie 6
Badge +2
Maar dan met hoge interestvoeten als het ware, dan kan men beter zo'n smartphone aankopen met echte afbetaling of met een lening hetzij een persoonlijke lening hetzij een kredietopening, die interestvoeten zullen dan niet zo hoog zijn en nu met die lage rentes tegenwoordig is het zelfs nog voordeliger.


of deze van de Aldi hé Alexander en zeker niet goedkoper op een ander lach


'Aldi legt morgen de Lumia 535 in de rekken aan amper 100 euro'
Reputatie 7
Badge +1
Inderdaad, dit keer geen Medion; als je goedkoop een WindowsPhone wilt als kennismaking, is dit een mogelijkheid zonder zotte kosten te doen.


Maar met slechts 1GB RAM en een batterij van maar 1905mAh (met een 5 inch scherm) moet je geen wonderen verwachten denk ik.
Sinjoor,


Pas maar op want de wonderen zijn nog de wereld niet uit ;-)

Reageer