Vraag

Error 96 bij sms verzenden vanuit buitenland

  • 16 August 2016
  • 2 reacties
  • 3682 Bekeken

Bellen gaat, sms aankrijgen ook, maar bij het versturen van een sms krijg ik "error 96", google levert bitter weinig op.

In België werkt alles zoals verwacht, in Nederland en Ierland krijg ik dus error 96. Andere netwerken geven geen verschil. Gsm: Oneplus 3

Iemand suggesties of meer info over error 96?

Edit Wim: verplaatst naar subforum Telefonie

2 reacties

Blijkbaar valt dit nog voor: http://forum.xda-developers.com/moto-g/help/how-to-fix-error-code-96-text-messaging-t3206635
deze code staat voor "network timeout"
Mss ook eens de vraag stellen op het Oneplus forum
hier wordt ook over error 96 gesproken:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=79580
Ook eventueel je vraag ook ondertussen stellen op het userbase.be/forum want daar werd ook al over de oneplus gesproken.
Ik vind het ook belachelijk hoe ik niet online een support ticket kan openen, ik ben niet van plan vanuit Ierland naar proximus te bellen om een uur in wacht te staan en dan een fenomenale rekening te zien, en het enige alternatief is blijkbaar het forum, wat een grap.

@elsa: bedankt, ik heb inderdaad ook contact opgenomen met oneplus support, userbase.be zal ik ook eens checken. De sites die je linkt had ik ook gevonden, maar de gesuggereerde oplossingen werken niet (sms over ims kost roaming MBs, maar is desnoods nog een optie, herstarten enz heb ik al zo vaak gedaan)

Reageer