Beantwoord

Apple Watch series 3 Cellular


Gisteren (12/9) werd de Apple Watch series 3 Cellular gelanceerd. Alleen, nog geen datum voor de cellular versie in België. Wanneer verwacht Proximus dat de onderhandelingen met Apple rond zijn? M.a.w. wanneer mogen we het toestel in België verwachten? We wachten vol ongeduld!

https://www.apple.com/apple-watch-series-3/
icon

Beste antwoord door HcD 15 september 2017, 22:18

Ik wacht ook met smart op support voor de Watch3 LTE. ...

En misschien kunnen ze ook voor de 10de verjaardag van de iPhone ook es beginnen VisualVociemail ondersteunen ?

Bekijk origineel

7 Reacties

Ook ik ben zeer geïnteresseerd. Ook: zal een Franse/Duitse watch werken in België eens de onderhandelingen voorbij zijn?
Vroeg ik me inderdaad ook al af...
Ik hoor immers daarnet bij Switch dat het gerucht de ronde doet dat het misschien pas 2018 zal zijn voor de onderhandelingen rond zijn 😞
De Apple E-sim is een chip op het moederbord en zou door je provider geactiveerd kunnen worden. De Apple Watch en je iPhone delen dan hetzelfde nummer. Providers kunnen de mogelijkheid bieden om dit te activeren voor een klein bedrag per maand (€5) bv. Dit houdt dan in dat de Apple Watch ook gebruik kan maken van je iPhone data-bundel en belminuten.

Het is eigenlijk niet veel anders dan een duo-simkaart maar dan beiden actief op iPhone en Apple Watch.

Goed om weten is dat de provider "Orange" Frankrijk deze mogelijkheid al gaat aanbieden bij de lancering vanaf 22 september 2017.

Wie weet dat deze extra optie bij Orange België sneller geactiveerd zal worden.

De vraag is: Wie innoveert en gaat het snelst en als eerste de Apple Watch LTE (4G) ondersteunen? 🙂
2 interessante linkjes (Engelstalig) met meer info over de aankoop van een nieuwe Apple Watch 4G:

- https://www.imore.com/yes-you-can-buy-apples-gps-cellular-apple-watch-and-use-it-without-lte

- https://www.imore.com/your-european-apple-watch-wont-work-us-carrier

* Als je echt geen geduld hebt, dan zou je dus in principe al een Apple Watch 4G kunnen kopen in Duitsland of Frankrijk die ook dezelfde 4G Frequentiebanden 3, 7, 20 ondersteunen zodat je de Apple Watch 4G in de toekomst bij een Belgische provider kan gebruiken van zodra deze extra dienst beschikbaar wordt. Hou er wel rekening mee dat je niet in Europa zal kunnen roamen met je Apple Watch 4G. De Watch 4G zal enkel functioneren met je eigen nationale provider in België. Dit is wel een afknapper.

(zie draadje hierover: https://www.reddit.com/r/apple/comments/702a5b/apple_support_confirmed_watch_3_has_no_roaming_no/)

(link met info over frequentiebanden: http://www.gsmhelpdesk.nl/helpdesk/132/4g-frequentiebanden-lte-frequentiebanden)
Jammer dat zo'n innovatief landje als België toch steeds achterop moet hinken wat deze zaken betreft zoals eSIM waar al jaren over gesproken wordt. Ik ben ook geïnteresseerd in de Apple Watch Series 3 met een LTE-chip. Blijkbaar zullen deze ook de enige modellen zijn in een keramieken behuizing, wat een spijtige zaak is.
ik heb zonet de Apple Watch 4G besteld in Frankrijk met afhaling in de Apple Store op 22 september 2017. Geen enkel probleem bij de bestelling. Nu enkel afwachten wanneer ze de Apple Watch 4G in België gaan ondersteunen.... 🙂
Ik wacht ook met smart op support voor de Watch3 LTE. ...

En misschien kunnen ze ook voor de 10de verjaardag van de iPhone ook es beginnen VisualVociemail ondersteunen ?

Reageer