Beantwoord

VTM HD niet live te bekijken op proximustv.be

  • 19 June 2018
  • 7 reacties
  • 995 Bekeken

Reputatie 5
Badge +2
  • Grand Master
  • 587 reacties
Beste,

De zender VTM HD is niet beschikbaar, noch voor live te kijken noch in de tv-gids op proximustv.be. Dit is sinds vorige vrijdag. Gelieve de HD-zender te herstellen zodat je live kan kijken en de tv-gids ervan kan bekijken op proximustv.be. De SD-versie van VTM werkt wel zoals normaal.

Alvast bedankt.

Mvg
icon

Beste antwoord door Tien 20 June 2018, 22:47

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Dag Tien,

bedankt voor ons hier van op de hoogte te stellen. Kan ik toch eens je klantennr of vaste lijnnr krijgen via deze link voor verder nazicht? https://nl.forum.proximus.be/inbox/conversation?with=51679

MVG,

Wim
Reputatie 5
Badge +2
Dag Wim,

Dit is blijkbaar een algemeen probleem op proximustv.be : doordat er geen programmainfo is in de tv-gids https://www.proximustv.be/nl/televisie/tv-gids kan je vtm HD niet live bekijken of opnames instellen. Je ziet het ook in de afbeelding: een lege strook zonder info bij vtm HD.



Dus als de programmainfo kan ingeladen worden, kunnen we terug vtm HD live bekijken, tv-gids bekijken en opnames instellen.

Alvast bedankt!

Mvg
Reputatie 7
Badge +4
Tien, is het ondertussen opgelost geraakt? Indien je nog problemen hebt mag je altijd een bericht sturen naar Het Proximus Team met het nr van je vaste lijn of klantennummer.
TUI: op https://www.proximustv.be/nl/televisie/tv-gids zie ik op kanaal 3 waar bij mij VTM stond niks staan deze regel mankeert gewoon
Bij mij net hetzelfde! Geen VTM HD meer, niet meer te programmeren!!!! WTF!!! Net nog gecheckt!!! Hopelijk wordt het opgelost...
Reputatie 7
Badge +4
Ik geef het door aan de betrokken diensten, van zodra ik iets meer weet laat ik hier iets weten.
Reputatie 5
Badge +2
Het probleem is intussen opgelost: we kunnen terug naar vtm HD live kijken, tv-gids bekijken ervan en opnames instellen als vanouds. De programmainfo is terug geladen.

Bedankt SamuelD voor het door te geven en alle moeite!

Mvg

Reageer