Vraag

Opgenomen programma's haperen bij afspelen

  • 30 August 2021
  • 8 reacties
  • 567 Bekeken

Sinds enkele weken haperen de opgenomen programma's of programma's die we later bekijken. De decoder en modem werden volledig gereset. De lijn werd getest door proximus en toch blijft het probleem bestaan. Mijn overbuur heeft hetzelfde probleem. 


8 reacties

U bent niet alleen !!! zie hier

 

Daar straks nog naar een opgenomen programma gekeken en bij mij werkt nog alles normaal 

Ik veronderstel toch dat proximus van dit probleem op de hoogte is en er ook mee bezig is om op te lossen. Morgen hopelijk meer uitleg van de proximus forummedewerkers hieromtrent.

Reputatie 7
Badge +4

@Evee0809  en @Regulus  Het lijkt een algemeen probleem te zijn. We zijn dit aan het onderzoeken.

Dag Daisy, heben jullie al een oplossing gevonden? 

Volgens mij bescheiden mening zal dit nog te vroeg zijn :slight_smile:

Maar wie weet hebben de Prox forummedewerkers dan toch nog goed nieuws!

Reputatie 7
Badge +4

@Evee0809 We zijn nog volop naar een definitieve oplossing aan het zoeken en proberen je zo snel mogelijk terug een goede beeldkwaliteit te kunnen geven. Onze excuses voor het ongemak.

@Martin  Dit doet zicht enkel voor in de telefoonzone 02. Vandaar dat niet iedereen er last van ondervindt. 

Alhoewel niemand deze draad nog leest …. 

Ja, het is wel degelijk bijna terug normaal … maar soms zijn sommige opnames maar in de pas te krijgen als men meerdere malen het bekijken van de opname stopt en dan terug start met de optie “verder kijken”. Enkel op pauze drukken en dan verder gaan lost niets op.

Ook de klank/beeld hiaten bij een gepauzeerde live opname (uitgesteld kijken) zitten er nog in net zoals tijdens het EK voetbal … 

Toch nog werk aan de winkel Proximus! ?

Dit probleem had ik vandaag bij verschillende opnames. Net een nieuwe tv geïnstalleerd en dacht dat dat misschien de oorzaak was maar het doet zich enkel voor bij opnames bekijken, niet bij gewoon tv kijken, niet bij Netflix enz…

Reageer