Vraag

Mogelijkheid voor Shorts TV en Film Europe Channel ?

  • 9 januari 2019
  • 4 reacties
  • 673 Bekeken

Reputatie 4
Badge +2
  • Grand Master
  • 509 reacties
Kunnen Shorts TV en Film Europe Channel niet toegevoegd worden in het Entertainment Channels NL-boeket? Twee filmzenders die de leegte van AMC kunnen opvullen in het magere boeket. Of is er een mogelijkheid om het eigen MS-kanaal aan te bieden?

Wat gaat Proximus doen om het boeket Entertainment Channels NL uit te breiden? Graag een duidelijk concreet antwoord.

Mvg

4 reacties

Reputatie 3
Badge +1
Ik ben ook benieuwd. Er zit nu helaas geen zender meer met uitsluitend engelse films in t entertainment pakket. Men zou al een abonnement moeten nemen op ms om er een filmzender bij te hebben.
Timm1983
Reputatie 7
Badge +6
Zeg de bundel Entertainment Channels Nl gewoon op. Heel misschien, als genoeg klanten dat doen, reageert Proximus dan.... hoewel.... klantentevredenheid schijnt minder en minder aandacht te krijgen, alleen nieuwe klanten aantrekken en voor twee jaar vasthouden telt blijkbaar nog. Intriest.
Reputatie 2
Badge
2 Euro duurder en steeds minder zenders moet kunnen.
Reputatie 2
Als ze willen , er zijn mogelijkheden genoeg,.op satteliet . Shorts TV zit bij telenet ,maar zo goed is die zender ook weer niet. Trouwens daar ook , veel verdwijnen,niks in de plaats...Ze zouden beter die marokaanse brol eraf zwieren . En entertaiment Fr en Nl samenvoegen ..

Reageer