Vraag

Eleven 111, 112 en 114 op proximus Pickx niet beschikbaar

  • 22 August 2020
  • 10 reacties
  • 589 Bekeken

Heb optie sport betaald en kan Eleven 111 112 en 114 kijken op mijn tv ; echter op de app Proximus Pickx niet te kijken ?? Niet op mijn iPad en ook niet op,mijn i phone ; alle andere zenders wel beschikbaar ?? 
Wat is het probleem ? 
graag spoedig een oplossing 

mvg 

Benny 


This topic has been closed for comments

10 reacties

TUI: pas maandag komt hier iemand langs die van proximus zelf is.

Reputatie 6
Badge +2

Dat is bij mij ook zo, het zijn vooral de technici van Proximus die in gang moeten schieten. Die zouden dat al stilaan mogen weten.  Het werd al gesignaleerd rond 16.00 uur.

Hier hetzelfde verhaal. Via de Proximus Pickx app is het momenteel niet mogelijk om Eleven Sports zenders (1-2-3) te bekijken via de IPhone of IPad. De overige zenders kunnen wel afgespeeld worden. Is er al enige duidelijkheid waardoor dit precies komt en hoe/wanneer dit opgelost kan worden?

Alleen iemand die van proximus zelf is kan daar op antwoorden (informeren bij de specialisten van de bevoegde dienst) en die komen pas morgen weer langs op het forum.

Reputatie 6
Badge +2

Mijn antwoord is klaar en ziet er als volgt uit. 

  • ik heb voor het ogenblik een all sports bij Proximus, zit nog enkele dagen in de gratis eerste maand, na het W E zeg ik dat abonnement op. Winst 17 € vanaf de volgende factuur
  • ik neem een abonnement bij Eleven Sports enkel voor het Belgisch voetbal. Zo heb ik wat ik wil, ik heb altijd enkel naar het Belgisch voetbal gekeken. Dat wilde Proximus niet meer. Kostprijs per maand  bij Eleven Sports 11 €. Te betalen via Paypal (met een koppeling naar een simpele bankkaart)  of een kredietkaart (geen simpele bankkaart). Afgehandeld in minder dan een uur. Zo kijk ik op tablet of PC. Met nog een kabeltje komt het beeld ook op de TV. 
  • Winst per maand 6 € en ik betaal enkel voor wat ik wil en dat is Belgisch voetbal. Wat Proximus niet meer wilde. En geen gezaag meer over pickx. 
     
Reputatie 1
Badge

Bij mij idem, alle zenders uitgezonderd eleven voetbal...

Inderdaad ook hier zelfde verhaal: zenders 111 112 113 zijn te bekijken via decoder en pc. Via app op iPhone en ipad alle zenders behalve die van de proleague (staan wel in tv gids maar ‘grijs’). .

Spijtige zaak!

ik heb hetzelfde probleem. Kan niet op men app kijken. Heel de dag niet thuis. Graag compensatie!! 

Reputatie 7
Badge +4

Ik heb dit laten onderzoeken en er was inderdaad een probleem in Antwerpen en Limburg. Dit is nu rechtgezet. Alles zou terug moeten werken. Onze excuses voor de hinder.

Reputatie 1
Badge

Ik heb dit laten onderzoeken en er was inderdaad een probleem in Antwerpen en Limburg. Dit is nu rechtgezet. Alles zou terug moeten werken. Onze excuses voor de hinder.

Idd , werkt terug 👌