De Grote Sinterklaasshow, Studio 100 Kids Party en leuke prijzen bij Pickx Wonderland!

  • 5 December 2022
  • 0 reacties
  • 178 Bekeken
De Grote Sinterklaasshow, Studio 100 Kids Party en leuke prijzen bij Pickx Wonderland!
Reputatie 7
Badge +4

Dit eindejaar willen we iedereen een maand lang laten proeven van het beste van Pickx . Dankzij Pickx Wonderland op Pickx.be, leer je Pickx beter kennen én ontdek je elke dag een mooie verrassing. Sommige dagen kan je genieten van exclusieve content, andere dagen maak je dan weer kans op een geweldige prijs uit Pickx Wonderland. Spread the word, want echt ie-de-reen kan deelnemen. Zelfs mensen die nog geen Proximus-klant zijn.

Heel de maand december kan iedereen elke dag iets nieuws ontdekken en/of winnen. We willen jullie op die manier in aanraking laten komen met de brede waaier aan content die we bij Pickx beschikbaar hebben. Denk maar aan: sport, kids, series, films, muziek, … en nog veel meer.

 

Dit najaar slaan Studio 100 en Proximus Pickx weeral de handen in elkaar om kijkertjes te trakteren op enkele spetterende shows! Kijk, speel, feest, dans en zing met ons mee met het hele gezin! De Grote Sinterklaasshow in Vlaanderen en Studio 100 Kids Party in beide landstalen worden als een mooi eindejaarsgeschenk aangeboden binnen Pickx Wonderland.

 

De Grote Sinterklaasshow

Naar een goede traditie is het reeds voor de derde keer dat Studio 100 en Proximus Pickx ‘De Grote Sinterklaasshow’ bij de kindjes thuis brengen, ditmaal vanuit het een tot de nok gevuld Sportpaleis! De show is vanaf zondag 4 december gratis voor iedereen te bekijken op live.pickx.be/sinterklaas  en op de zender Pickx+ voor de Proximus Pickx klanten. Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, Bumba, GameKeepers en K3 zijn allemaal van de partij.

Ook al is 4 december al voorbij, de Sint zijn feestdag is pas morgen. Je kan de show nog steeds herbekijken. 

75681499-da6a-4edb-8cbf-76f00fdfd49c_thumb.png

Studio 100 Kids Party – NL & FR

Op 31 december om 19u kan iedereen het jaar uit dansen op de beats van de Studio 100 Kids Party. Tel af samen met je favoriete Studio 100 helden naar dit spetterende eindejaarsfeest. De tv-klanten kunnen kijken op de zender Pickx+ en alle andere kindjes kunnen gratis genieten van de show op live.pickx.be/kidsparty.

 

In het kader van Pickx Wonderland hebben we samen met Studio 100 en Plopsa een aantal leuke verrassingen in petto! Je kan leuke prijzen winnen zoals een Studio 100 Kids Party Box of tickets voor de Plopsa pretparken. Doe alvast mee op Pickx Wonderland.

AMIfv96Vv4yfcY6lwzgnoErN2nFbqXLWuo1GB5jsCKq06tow9aCLolpzgCx0ZeuucOxZAeaiNZik4zA6JfHbQpQcnTzMKN3gAX_nzI_ISrfJakOH8lhaPu7sqM0cr6R53xrxg8dOaJros6KC6oqiFb0G7CZTH_qNiM84-clUPCR8955LaZzd75pP6yntJTA0fBLYcnvgPRk1LUflanyHwYZece2j2HO6oK9nf7JMOJ4n5EA-KmIFEucXpCQyWU_rNX38YC3kEANPUs80JUgjhEuISdpQTHAjOw=s1600

 

Pickx.be: zoveel meer dan een gewone televisiegids!

De site wil bezoekers een unieke ervaring bieden en echte emoties laten beleven, met uiteraard voor ieder wat wils (sport, entertainment, familie…). In het kader van Pickx Wonderland hebben we heel wat belevenissen in petto:

  • Unieke ervaringen op grote cyclocross en voetbalevents voor de sportfans
  • Content van achter de schermen en pretparktickets van Studio 100, voor de kleintjes 
  • Concert tickets voor de muziekliefhebbers

Daarnaast kan je ook tal van mooie prijzen in de wacht slepen om je favoriete content op Pickx nog beter te ervaren: iPhone, een TV, game consoles,...

 

Wat kan jij doen?

In de eerste plaats: Neem een kijkje! En vertel je partner, je kinderen, je vrienden, je ouders, je buren enzovoort over Pickx Wonderland.  Zo help je mee om Pickx.be bekend te maken bij een groter publiek.

 

Geniet van Pickx Wonderland, en veel succes aan alle deelnemers!


0 reacties

Geen reactie

Reageer