Vraag

Basisaanbod

  • 18 juli 2018
  • 3 reacties
  • 244 Bekeken

hallo proxmimus,

waarom kan het basisaanbod voor televisiezenders niet heetzelfde zijn als bij telenet?
Er wordt gestoeft met het feit dat je "meer zenders" krijgt dan telenet in zijn basisaanbod, maar er wordt niet bijverteld welke zenders je niet als basis bij proximus hebt in vergelijking met telenet. Met als gevolg dat je verplicht bent om 10euro per maand aan een channel-pack extra te betalen wil je het "basisaanbod" van telenet ontvangen...

vb. geen foxtv bij basisPX wel bij telenet. wil je foxtv erbij? dan moet je het hele entertainmentchannelNL erbijnemen voor 9.95€.

3 reacties

Reputatie 6
Badge +1
Zitten veel Franstalige zenders in basisaanbod. Ook dubbel zowel SD en HD versie. Minder HD zenders ook. Maar hier werkt PX aan. Zou dit ook wel willen zoals FOX en Eurosport HD in het basispakket. Maar dit is dan inkomstenverlies bij PX. Maar wie weet komt er ooit een aanpassing. De PX tv app hebben ze ook al.aangepast zoals Yelo Play van TN.
idd, en meestal kijk je toch naar dezelfde zenders... wat volgens mij nt correct is, is dat men wel zegt "meer zenders" maar niet zegt: die en die zenders heb je er NIET standaard bij... het is alsof je een peugot koopt ipv renault omdat men je overtuigt heeft door de meer opties die je erbij krijgt, maar als je wagen geleverd is merk je dat je geen servo erbij hebt... ah neen, daarvoor moet je extra betalen!
Reputatie 2
en in het frans zeggen we: trop de choix tu le choix.

Reageer