Premium club

  • 29 June 2013
  • 1 reactie
  • 229 Bekeken


Ook ik heb al geruime tijd nauwelijks punten ontvangen. Op die manier duurt het zeker een jaar voordat ik de schamele 20 foto's kan bestellen


Ordinaire bezuiniging en zeker geen beloning voor trouw als klant

1 reactie

Reputatie 7
Badge +1


Dat hangt natuurlijk af van de hoogte van je factuur, en van je status



10. “Premium Club”-leden verwerven maandelijks een aantal “Basispunten” op basis van hun totale factuurbedrag (excl. BTW) bij Belgacom nv.

- Premium Club”-leden met een “Welcome”-statuut verkrijgen 2 Basispunten per gefactureerde euro;

- “Premium Club”-leden met een “Silver”-statuut verkrijgen 3 Basispunten per gefactureerde euro;

- “Premium Club”-leden met een “Gold”-statuut verkrijgen 4 Basispunten per gefactureerde euro;



14. “Premium Club”-punten blijven geldig gedurende 2 jaar vanaf de dag waarop ze aan het “Premium Club”-lid werden toegekend. Verworven punten die vervallen worden 4 maal per kalenderjaar (op 31 maart, 30 juni, 30 september en 31 december) zonder enige voorafgaande kennisgeving aan het “Premium Club”-lid, van diens puntenbalans in mindering gebracht.



In het begin kon je maar opteren voor 50 foto's en moest je 1500 punten hebben; nu kan 20 foto's voor 650 punten. Als je een 3 of 4-pack hebt, ben je al snel aan 75€ per maand of 150 punten. Dus foto's na een goede 4 maanden. Vroeger was het voor een Comfortpack 20 foto's per 2 maanden, dus dat was het dubbele. Ze volgen de algemene trend van de marketing = consumptie stimuleren met lokmiddelen...Maar je hebt dai gelukkig toch (voor een stuk)nog zelf in de hand. Want goedkoper door meer te kopen? Klopt, zolang je niet veel meer koopt dan je écht nodig hebt of vindt. (al moet iedereen maar voor zichzelf uitmaken wat hij nodig vindt).

Reageer