Vraag

Beantwoorden privévragen

  • 18 August 2017
  • 4 reacties
  • 157 Bekeken

Hoelang duurt het normaal om te antwoorden op een privé vraag? Reeds meer dan 8 dagen geleden gepost zonder enige reactie vanwege Proximus?

4 reacties

via Proximus op twitter gaar het meestal het vlugst dus als je een twitter account hebt zou ik het daar nog eens proberen?
Reputatie 7
Badge +1
Waar is dit forum dan voor. Niet iedereen heeft Twitter. Heb ook een privé vraag gesteld over de NPO zenders naar HD. Daar krijg je gewoon geen antwoord op. Als het makkelijk is of kritiek geeft krijg je antwoord. Het slaat nergens op en dan moeten ze dit forum maar opheffen. Heb al een mail gestuurd hierover naar een paar CEO's van PX. Het lijkt voort meer op een klachtenforum.
maar dat kan je van twitter en Facebook ook zeggen hoor, dat het een klachten media is, en als je daar de zelfde vraag gaat stellen over NPO dan zal dat ook niet vlugger (of beter) beantwoord worden, het hangt er nog altijd vanaf over wat de vraag gaat 😉
Reputatie 7
Badge +1
maar dat kan je van twitter en Facebook ook zeggen hoor, dat het een klachten media is, en als je daar de zelfde vraag gaat stellen over NPO dan zal dat ook niet vlugger (of beter) beantwoord worden, het hangt er nog altijd vanaf over wat de vraag gaat ;-)

Martin, bedankt voor het antwoord. Vraag is alleen over de datum overzetten NPO zenders naar HD. Dit is toch een makkelijke vraag. En als PX medewerker moet je daar het antwoord toch al op weten 🤔

Reageer