Vraag

Verbruik gratis app wordt meegeteld in algemeen verbruik!

  • 12 september 2019
  • 9 reacties
  • 278 Bekeken

Sinds deze maand wordt mijn internetverbruik van mijn gratis app Facebook meegerekend in mijn algemeen verbruik. Ik heb dit specifiek gemonitord waarbij enkel mijn Facebook openstond voor 3/4G. Ik verlaat de Facebook pagina niet!!!!!!! Ik kijk niet meer naar filmpjes of advertenties of wat dan ook dan andere maanden, waarbij ik een normaal verbruik heb. Ik heb contact opgenomen en er ging een specialist mij contacteren. Noppes, niemand gehoord. Daarbij kan ik mijn gsm niet opnemen op het werk overdag of zomaar beginnen te bellen. Graag een oplossing!

9 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Dag Woody72,
Om dit te laten nakijken door een gespecialiseerde dienst hebben wij de printscreens van jouw data-verbruik nodig, zowel die van de MyProximus app als die van het toestel zelf. Ook dien je jouw specifieke toestemming te geven dat we het onderzoek mogen opstarten en voeren.
Vul je ook even je klantennummer en het betrokken gsm-nummer aan in je profielgegevens?
Groetjes,
Antonella
Beste AntinellaD,

ik heb aanpassingen gedaan in mijn profiel. Ik zal een aantal screenshots toevoegen van mijn mobiel verbruik de afgelopen dagen., evenals verloop in mijn verbruik op MyProximus en het verbruik volgens mijn iPhone. Ik gebruik momenteel dus enkel Facebook. Je hebt lijn toestemming om een onderzoek op te starten. groeten Vanessa

Reputatie 7
Badge +4
Ik heb een dossier (42994363 ) opgemaakt voor mijn collega.
Deze gaat alles voor je nakijken en je nog iets laten weten ivm de oplossing.
Mvg, KoenN
beste,

hopelijk snel opgelost. Het is niet fijn zogezegd een gratis app te hebben waar het verbruik niet correct wordt geregistreerd. Vandaag nog eens getest. 10 minuutjes Facebook (en de facebookpagina niet verlaten (ik krijg daar een melding van)) en een verbruik dat in de hoogte schiet (zie foto).

Reputatie 7
Badge +3
Dag Woody72,
Bedankt voor deze bijkomende info. Ik heb dit toegevoegd aan het dossier ter onderzoek.
Groetjes,
Antonella
Reputatie 7
Badge +3
Dag Woody72,
Voor het onderzoek vraagt de bevoegde dienst wat je zoal doet op Facebook terwijl je in de app zit? Verlaat je via links soms de applicatie, zoals bijvoorbeeld krantenartikels of iets dergelijks?
Groetjes,
Antonella
Ik lees soms krantenartikels, maar verlaat niet de Facebookapp. Mijn iPhone geeft dan een waarschuwing dat ik de app verlaat. Ik deed dit vroeger ook en toen was mijn verbruik normaal.
Reputatie 7
Badge +3
Dag Woody72,
Bedankt voor de info. Ik geef het door aan de dienst dat bezig is met het onderzoek. Zodra er meer info beschikbaar is, hou ik je op de hoogte.
Groetjes,
Antonella
Reputatie 7
Badge +3
Dag Woody72,
Elke keer als je in de Facebook-app op een krantenartikel en dergelijke klikt, ga je effectief uit de app. Dit telt dan niet meer mee voor het gratis Facebook verbruik.
Groetjes,
Antonella

Reageer