Vraag

m pay


Reputatie 1

hoe kan ik nu mijn aankoopbedrag verhogen om aankopen te kunnen doen online via gsm of shop krijg nu melding dat ik limiet heb berijkt heb?


16 reacties

Reputatie 7
Badge +4

In principe kunt u aanpassingen doorvoeren via MyProximus, maar uiteraard zullen er ook aldaar beperkingen voorhanden zijn = limieten ingesteld zijn die enkel door Proximus medewerkers kunnen aangepast worden (al dan niet in overleg met FIN/LEG backend)

Reputatie 1

Op de app lukt het niet hoe kan ik het dan doen of aanvragen ?

morgen komen pas mensen van proximus zelf, terug langs op het forum

lukt het ook niet via http://myproximus.be

Reputatie 1

Ok

Reputatie 7
Badge +3

Dag @eduard.de.lange tot welk bedrag wil je dit krediet verhogen? Grt, Heidi

Reputatie 7
Badge +3

@eduard.de.lange het krediet werd aangepast naar 250 EUR. Grt, Heidi

Reputatie 1

Ok bedankt Heidi voor de service . 

Reputatie 7
Badge +3

Da’s graag gedaan! :grinning:

Reputatie 1

Heidi zou je bedrag nog 1maal kunnen verhogen met 50€ aub als het mogelijk is .?

Reputatie 7
Badge +3

@eduard.de.lange 250 euro is het maximaal limiet. Dit kan helaas niet hoger. Groetjes, Antonella

Reputatie 6
Badge +3

Wat nog een alternatief kan zijn is PayPal waar je een permanente betalingsopdracht kan koppelen aan jouw bankrekening en op shops waar je met PayPal kan betalen kan je dit dan doen via de app of je kan opteren om zelf altijd een bedrag op te laden. Zie hier voor meer informatie: https://www.paypal.com/be/home 

Wordt dit gedekt in geval van eventueel misbruik, want ik hoor toch van velen dat ze niet echt vertrouwen hebben in paypal of is dit maar iets dat ze zich zelf voorstellen!

Reputatie 6
Badge +3

Je kan 2 dual factor authentificatie aanzetten dat wil zeggen gebruikersnaam en wachtwoord plus nog een SMS code die beperkt in tijd geldig is. Zo verminder je de kans tot fraude via PHISHING. Maar standaard staat dit niet ingeschakeld. Er is aankoopbescherming wanneer je iets niet geleverd krijgt dan kan je je geld terugkrijgen: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/buyer-protection en dit omvat ook fraudebescherming. Je moet wel de voorwaarden goed doorlezen voor de uitsluitingen.

ik gebruik eigenlijk zelf ook liever zo’n betalingsmethoden niet waar men aan tot je bankrekening toegang heeft, enfin ieder doet er uiteraard zijn eigen goesting mee en ben ik mss te wantrouwig.

Reputatie 6
Badge +3

Dat is geen vereiste hoor dit automatische domiciliëring. Je kan ook altijd een vast bedrag opladen op jouw PayPal account, wanneer dat saldo 0 kan je niets meer kopen. Met het andere heb je wel een risico. Maar met m pay ook wanneer de smartphone gestolen wordt en dit niet gemeld wordt aan Proximus. Bij een automatische domiciliëring is het risico natuurlijk iets groter. Je hebt ook de betalingen met NFC  van je smartphone dat gekoppeld is aan je bankrekening.

Ok dan is inderdaad de optie met vast bedrag als iets gerustellender.

Reageer