Beantwoord

Apple Watch series 3 Cellular

  • 13 september 2017
  • 35 reacties
  • 15099 Bekeken


Toon eerste bericht

35 reacties

Tijd voor actie Proximus! +1 !
Nog steeds geen update?
Beste, wanneer komt hierin verandering?
Beste Proximus, binnenkort komt de nieuwe Samsung Galaxy Watch uit en deze beschikt over een LTE functie met e-sim. Wanneer gaan jullie deze e-sims aanbieden? Veel mensen zijn nu al een tijdje aan het wachten, graag een reactie aub.
Reputatie 7
Badge +3
Hallo Memo, we hebben daar helaas geen verdere info over. Groetjes, Aziz
Beste Proximus,

Gisteren heeft Apple de nieuwe iPhones aangekondigd, allemaal met eSIM. Misschien toch tijd om er eens iets mee te doen? Zijn er al plannen hierrond?
Reputatie 7
Badge +4
Beste Joris, we hebben hier helaas nog geen info over ontvangen of hier reeds toekomstplannen voor zijn. Groetjes Freya
Wsl zal er pas gereageerd worden nadat er een andere provider de esim ondersteund en elke klant die hierop zit te wachten gewoon zal overschakelen naar deze provider.. De eerste gaat zowiezo het beste scoren!
daarom dat je bij de providers (via hun sociale media kanalen, forum enz) geen exacte informatie gaat krijgen want ze laten niet graag in hun toekomstplannen kijken …. pas als het zo ver is!
Reputatie 1
Applewatch 4 zit boordevol slimme technologie. Maar Proximus volgt gewoon niet. Zelf niet voor de reeds voorbijgestreefde Applewatch 3. Geen cellular-ondersteuning via e-sim. Geen wifi-calling. Maar voor de rest behoren onze telecom operatoren internationaal gezien wel bij de duurste. En Proximus is zijn status verplicht om als voortrekker te fungeren...

Ik ben écht zeer teleurgesteld.

Of misschien zijn wij, consumenten gewoon te mak en aanvaarden we gewoon alles.

Reageer