proximus_auto_fon niet compatibel met iOS 9 en Mac OS 10.11

  • 11 November 2015
  • 6 reacties
  • 241 Bekeken

Proximus_auto_fon is niet compatibel met iOS 9 en Mac OS 10.11


Sinds de recente upgrades werk dit noch op iPad, noch op Mac.


Dit is blijkbaar een gekend probleem als je gespecialiseerde Apple forums er op naleest. Apple ondersteunt enkel nog recente versies van de WPA/EAP protocollen en dat levert problemen op met publieke Wifi netwerken die niet helemaal up-to-date zijn.


Dus @Proximus: gelieve dit uit te zoeken en terug operationeel te maken voor Apple gebruikers.

6 reacties

Deze meldingen werden al verschillende keren via hun sociale netwerken gepost, dus ze zijn er inderdaad heel zeker van op de hoogte,

en zal er zoals altijd niets anders opzitten dan afwachten tot PX de oplossing kan aanbieden!
Reputatie 2
Badge
inderdaad, werkt alleen voor Blackberry en Windows Phone. Ik denk dat ze speciaal gezocht hebben naar de minst gebruikte toestellen om het systeem niet te belasten:-)
Hoe alleen voor BB & WP !?


Dat werkt op mijn android Phone toch zonder problemen!!
Badge +1
Op mijn Windows Phone heb ik die auto fon nog niet werkende gekregen. Ik heb er wel Windows 10 insider opstaan. Misschien dat het daar aan ligt. Ik heb het nog niet geprobeert met een ander toestel maar zou dit beter eens doen.
Reputatie 4
Badge +1
Ook met Android blijft het bij mij gokken op FON:


Op mijn Samsung S5 heeft FON nooit degelijk gewerkt voor TV Overal (door PX erkende BUG die zich niet permanent- en ook niet bij iedereen voordoet etc..). Na een half jaar kreeg ik uiteindelijk feedback dat het zou oplost worden met hun upgrade naar Auto_FON.


En inderdaad nu werkt het perfect.




Inderdaad zoals ik hier boven ook al gepost had werkt het bij mij ook perfect op android en bij mijn vriend heeft het op de S5 wel altijd gewerkt etc....

Reageer