Beantwoord

Norton

  • 16 September 2018
  • 5 reacties
  • 291 Bekeken

een nieuwe huawei P20 lite aangekocht via proximus
nu heb ik een van mjin 5 norton licenties overgebracht van mijn vorige gsm naar mijn nieuwe alles werkt behalve internetbeveiliging het is te zeggen als ik de configuratie doe gaat de beveiliging aan
wanneer de telefoon in standby schakelt of ik ga terug naar het startscherm of ik zet het scherm uit
dan na een paar uur of soms vlugger, als ik terug ga kijken naar de norton beveiliging staat die weer uit en staat er weer configuratie is vereist.
heeft iemand hier enig idee waarom die telkens uitgaat?
icon

Beste antwoord door familievandesype 20 September 2018, 22:27

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Ik heb volgende informatie gevonden op de Norton (Symantec) website: https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/v77490833_EndUserProfile_nl_nl (Klik op ik gebruik een android apparaat ... en vervolgens op internetbeveiliging instellen en probeer de stappen uit te voeren).
familievandesype bedankt voor de reactie heb de link gevolgd en alles uitgevoerd helaas na een 15 tal minuten was de beveiliging weer terug uitgeschakeld.
Reputatie 6
Badge +3
street: Ik heb nog het volgende gevonden, wel in het Engels: https://community.norton.com/en/forums/webprotection-always-automatically-disabled
https://community.norton.com/en/forums/web-protection-continually-deactivates-android-phone (in dit topic gaat het ook over een probleem met een huawei smartphone wel een Huawei P10 lite )
yep, 2 de link is de goeie is nu al de hele dag actief denk dat het is opgelost
nogmaals bedankt voor de hulp.
Reputatie 6
Badge +3
Heel graag gedaan hoor street.

Reageer