Internet Overal Maxi - inbegrepen 3G-volume

  • 20 April 2012
  • 49 reacties
  • 3352 Bekeken

Ik heb een vraag i.v.m. 3G internet volume dat zogezegd inbegrepen is in mijn internet abo (ik heb een pack met daarin Internet Overal Maxi met 250 MB 3G-volume + Mobile + TV).

Na een paar keer mobiel internet op mijn smartphone gebruikt te hebben, zie ik vandaag in mijn e-services -> Mijn verbruik -> Nog niet gefactureerd dat die paar keer dat ik mobiel gesurfd heb (uiteraard na 16.04.12) gewoonweg aangerekend zijn zijnde 0,42 € per 5 min. Wat met mijn 250 MB gratis 3G-volume dan? Heeft iemand daar ervaring mee? Alvast bedankt.

49 reacties

http://www.belgacom.be/onetelco/be-nl/plain-topic/p_myinternet.page?rid=CBU_HP-TB-1_CARE_ALL_Eagle

zie de goedgemaakte faq

je moet een aparte sim kaart bestellen (data only)

OF evt free weekend opofferen....

het volume wordt enkel toegevoegd aan bestaand belgacom mobile internet abo

mvg

je moet een aparte sim kaart bestellen (data only)


Dit is niet nodig je bestaande simkaart van je free weekend wordt aangepast.

Je kan nog een bijkomende sim aanvragen voor in je smart phone bvb,


groetjes,

Elsa.

tsja, Elsoa- niet iedereen heeft free weekend eh... denk dat niet veel mensen dat kenden.... daar werd destijds heel wat minder heisa rond gemaakt

en er stond OF free weekend opofferen :p

mvg
Bedankt voor de reacties.

Ik vind het wel dom om een aparte sim kaart te hebben om te surfen op mijn smartphone. Is dat zo moeilijk om het gewoon te koppelen aan mijn bestaande SIM kaart van Proximus? Moet ik die SIM kaarten constant liggen verwisselen? Vind ik wel heel omslachtig en ook de reclame is redelijk misleidend...
Badge +1
Ik heb nog een andere vraag over het inbegrepen volume 3G. Normaal krijg je 250 MB gratis bij een maxi internet met mobile internet overal voordeel. Op de site zie ik nu bij de packs dat je kennelijk enkel internet in een pack met mobile kunt nemen en dat je daar 1GB bij krijgt. Dit is dezelfde prijs als internet overal maxi. Versta ik het goed dat je dus je telefoon en TV apart kunt houden en je internet met je mobile in een pack kunt nemen voor dezelfde prijs en toch 1GB krijgen in plaats van 250 MB? Of interpreteer ik dat verkeerd?
Dat weet ik ook niet of dit kan.

Ik ben gisteren overgestapt van mijn oud pack naar het nieuwe pack "comfort" .

mijn oude pack dat bestond uit :

Telefoon classic + happy time xl Nat. + internet-favorite (was nu autmatisch Maxi geworden) + 3 mailboxen + gratis domain naam + mobile free weekend +TV confort

nieuwe pack is juist hetzelfde gebleven als het oude behalve een mailbox minder en dowload snelheid van 3,5 Mbps naar 2 Mbps

ik had dan de keuze tussen behoud van mobiel Internet free weekend of overstappen naar mobile internet overal (250 MB gratis) waar je een gratis bijkomende sim krijgt.

ik heb gekozen voor dit laatste en daaroor kost mijn pack ongeveer 7 euro minder per maand en als ik voor Maxi pack koos was het ongeveer 7 euro per maand meer en het enkel voordeel was 1 mailbox meer en op 3G gebied dan 1 GB gratis ipv 250MB maar aangezien ik dit toch bijna nooit gebruik kost dit pack comfort nu ongeveer 14 euro minder per maand dan had ik voor maxi pack gekoezen.

Het enigste wat ik niet goed begrijp dat ik voor het comfort pack 1 euro /mnd zou moeten bijbetalen voor bijkomende happy time XL Internationaal en nochtans staat er op de bgc site onder het comfort pack 59,95 euro/mnd en daar geven ze toch de indruk dat in de prijs inbegrepen is !!!

groetjes,

Elsa
Elsa,

Je hebt als ik het goed begrijp in je nieuwe Comfort pack toch 2 mailboxen? Zonder meerprijs?

Momenteel heb ik een oud pack met Internet Favorite, TV Classic+ met comfort view en een Discovery telefoonlijn + een GSM BGC Smile 10.

Ik wil nu overschakelen naar een Pack Comfort met:

- happy XL ipv Discovery (zelfde prijs maar communicaties na 17u en in weekend gratis)

- internet comfort ipv maxi (is meer dan voldoende voor me qua snelheden, mobiel,...)

- extra SIM voor mijn tablet (voorlopig niks abonnement op) --> zou gratis zijn

- ik wil mijn huidige 2 mailboxen (van de 4 die ik ter beschikking heb) behouden. --> dit was bij jou mogelijk

- extra gsm toevoegen (MTV Generation 15) --> zou geen probleem mogen zijn

- heb aangekochte decoder --> -7€ vermindering in pack


Voor het pack komt dit dan op 69,95€ -7€ en het gsm BGC Smile 10 komt hier ook nog bij (of kan ik ook laten omzetten naar een 2e MTV Generation 15 abo?).

Wordt het 3G gebruik van beide GSM's + tablet in het gratis gedeelte samengeteld? Dat is me niet duidelijk.


Gr,

David
volgens de info die ik gekregen heb heeft comfort maar 1 mailbox. zoals reeds bekend staat er op de site geen info. ook de domeinnaam zou betalend worden (€59,99 op jaarbasis)

of zijn er andere voorwaarden voor comfort in pack? net zoals het volume in pack ook onbeperkt is en apart niet.... ????


mvg
Badge
Discovery line is niet mogelijk in Pack of andere combinatie, Pack classic tf lijn + internet-comfort + comfort Tv aan €59,95, 2 mailboxen geen domeinnaam en 250MB mobile volume inbegrepen hiervoor ontvangt u een sim card - only data. Mobile data is zowel bruikbaar op laptop / tablet als op uw GSM, minimum mobile 15 of Gen. MTV 15, op voorwaarde dat deze mee in het nieuwe pack is opgenomen. Bij een maxi pack bezit u 4 mailboxen en domeinnaam , inbegrepen Mobile volume 1GB en ontvangt u een gratis tablet 7". (€73,95 ) Wanneer uw gsm mee in 't pack zit ontvangt u bovendien een blijvende korting van €5 op uw mobile abo ( een mobile 25 kost dan €20)Bij een pack comfort of maxi en classic tf-lijn kan u bovendien gratis bellen naar vaste lijnen en GSM's in Belgie + naar vaste nr's in 't buitenland en dit van 17u00 tot 08u00 en in 't weekend.

Carooke, ja maar dan is Tv volledig betalend ....

muisje
laat dat allemaal eens op de site zetten, muisje...

want het begin wel heel ingewikkeld te worden

een nieuw comfort pack tv & internet - heeft dat ook 2 mailboxen?

mvg
In ieder geval ik heb het meerdere malen gevraagd en in mijn geval als je al een oud voordeel pack hebt zoals ik had dus zoals hierboven beschreven dan behoud ik twee mailboxen en ook gratis domeinnaam .

Ik heb het tot vervelens toe gevraagd en de mevrou heeft wel tien keer de telefoon op wachtstand gezet om raad te vragen aan de specialisten en iedere keer was het antwoord je hebt juist hetzelfde als vroeger maar ipv 3 nu 2 mailboxen en ipv 3,5 upload nu 2 mbps download.

Dan was deze mevrouw waarschijnlijk mijn gezaag moe en kreeg ik dan een andere mevrouw aan de lijn die me weer identiek bevestigde dak ik geen schrik moest hebben dat alles hetzelfde ging blijven uitgenomen die mailboxen en upload.

Ik heb hierbij gezegd dat ik op forums gelezen heb dat het er gezegd wordt bij comfort pack maar 1 mailbox en geen gratis domeinnaam, daarop heeft ze geantwoord je kan op forums wel heel heel veel lezen maar als de specialisten hier zeggen dat het zo is dan zou ik wat op het forum gezegd wordt wel als een korreltje zout nemen want ze spreken mss in het geval dat ze nieuwe klant worden en het comfort pack kiezen, dus let op wat er gezegd wordt en het is daarom niet altijd verkeerd maar ze vertrekken mss van een andere situatie!

Dus ik hoop dat deze mevrouw nu gelijk heeft en de bgc specialisten weten wat ze zeggen.

Ik zal wel zien hoe het uitdraait en in gevam het niet zo is moeten ze mij maar gewoon op het oud packet terug zetten zoals vroeger.


groetjes, Elsa
DAT ZE HET DAN EENS OP DE SITE ZETTEN WANT WIE GEraakt er nu nog aan uit??????????????????????????????????????????????????????????


mvg
Ik weet het xenne, je hebt 100% gelijk maar kijk maar eens naar ander operators en andere gevallen zoals gsm abonnementen en zelf elektriciteits leveranciers enz ..... dan kan je heel duidelijk vast stellen dat ze veel meer belang hebben ddor het ondoorzichtig te laten , het mooiste vb is de internet abonnementen hoeveel zijn er niet die een internet abonnement nemen die echt overkill is en sommigen hun euro valt maar pas als ze inneens vast stellen dat ze hun snelheid niet halen volgens dat volgens hun internet abonnement aangegeven wordt en ik laat je ook twee keer raden wat daar de reden van is! en nogmaals het is niet alleen bij bgc het is overall het zelfde namelijk $$$$$$$$$$$

In ieder geval ik geraak er al lang niet meer aan uit en 'k zal moeten afwachten tot ik de resultaten zie van mijn overstap naar comfort pack.

En blijkbaar is er dan nog verschil tussen iemand met een oud voordeel pack die naar een n ieuw pack overstapt en een nieuwe klant die in een nieuw pack stapt !!!!


groetjes,

Elsa

Badge +1
Bedankt voor de uitleg muisje.
@muisje,


Pack classic tf lijn + internet-comfort + comfort Tv aan €59,95, 2 mailboxen geen domeinnaam en 250MB mobile volume inbegrepen hiervoor ontvangt u een sim card - only data. Mobile data is zowel bruikbaar op laptop / tablet als op uw GSM,


mij hebben ze bij hoog en bij laag beweert dat mijn domainnaam wel gratis blijft (ter info : ben overgestapt van oud voordeel pack tel,int favorite ,tv cofort naar nieuw pack comfort)

voor vast bellen naar vast lijn naar buitenland moest ik blijkbaar 1 euro /mnd bij betalen.

Van een circus gesproken !!!

Wie spreekt er hier nu de waarheid ?????

'k zal het binnekort wel weten natuurlijk.

Elsa



Badge
XENNE, zie mijn toppic - pack met int-comfort heeft voortaan 2 mailboxen ipv één. Het staat op de site onder producten , maar dit is voor nieuwe packs. Bij aanpassing bestaande is veel afhankelijk van de vroegere situatie en dit is moeilijk voor elke mogelijkheid te vermelden.

ELSA, wie zijn oud pack behoud zal uiteraard alles behouden van voorheen, dus upload blijft zoals voorheen, maar u zal minder mobile data ontvangen , nl hetzelfde als bij de internet standalone aansluitingen, dwz bij int-comfr 100MB en bij maxi 250MB, bij Intense 500MB. In een oud favorit nu maxi pack zitten 4 mailboxen. Eenmaal naar het nieuwe pack is er geen weg terug !

mijn oude pack dat bestond uit : Telefoon classic + happy time xl Nat. + internet-favorite (was nu autmatisch Maxi geworden) + 3 mailboxen + gratis domain naam + mobile free weekend +TV confort .nieuwe pack is juist hetzelfde gebleven als het oude behalve een mailbox minder en dowload snelheid van 3,5 Mbps naar 2 Mbps. ik had dan de keuze tussen behoud van mobiel Internet free weekend of overstappen naar mobile internet overal (250 MB gratis) waar je een gratis bijkomende sim krijgt. ik heb gekozen voor dit laatste en daaroor kost mijn pack ongeveer 7 euro minder per maand en als ik voor Maxi pack koos was het ongeveer 7 euro per maand meer en het enkel voordeel was 1 mailbox meer en op 3G gebied dan 1 GB gratis ipv 250MB maar aangezien ik dit toch bijna nooit gebruik kost dit pack comfort nu ongeveer 14 euro minder per maand dan had ik voor maxi pack gekoezen.

hier de juiste samenstelling: nieuwe pack classic tf lijn happy time XL nat en happy Time international + int-comfort + tv comfort €59,95. 2 mailboxen en 250MLB mobile data. en het mob int free weekend vervangen door het nieuwe mob int data 250MB . Oude favorit/maxi pack €65,27 of nu €5,32 voordeliger met int-comf en gratis internationaal bellen vaste nr's inbegrepen.

overstappen oude naar nieuwe pack of dadelijk nieuw pack is idem.

muisje
@muisje, bedankt voor je antwoord.


hier de juiste samenstelling: nieuwe pack classic tf lijn happy time XL nat en happy Time international + int-comfort + tv comfort €59,95. 2 mailboxen en 250MLB mobile data. en het mob int free weekend vervangen door het nieuwe mob int data 250MB . Oude favorit/maxi pack €65,27 of nu €5,32 voordeliger met int-comf en gratis internationaal bellen vaste nr's inbegrepen.



Dit klopt allemaal met wat ze mij gezegd hebben als ik naar bgc gebeld heb voor de overstap naar Pack comfort maar ze hebben mij ook beloofd dat ik mijn gratis domeinnaam zou behouden.

ook hebben ze mij gevraagd of ik voor één euro/maand happytime xl int nodig had en ik heb gevraagd of ik dit ook later kan erbij nemen zonder bijkomende kosten en ze hebben mij gezegd dat dit geen probleem was. Dus zo komt mijn comfort pack op ongeveer 7 euro goedkoper dan het oude pack (5,32 euro zoals je aanhaalt +1 euro happytimeXL int = 6,32 euro).

ze hebben mij ook gezegd dat mijn sim van de usb stick freeweekend zou aangepast worden en zouden mij een bijkomend sim opsturen.

Wat ze nu juist bedoelen met "usb stick freeweekend aanpassen " begrijp ik niet goed en wat het verschil met deze sim en de bijkomende die ze gaan opsturen ?

groetjes, Elsa
Elsaa, een domeinnaam factureren ze maar één keer per jaar à €59,99... 't zou dus tijdje kunnen duren voor je het weet Tong uitsteken

muisje, bedankt voor de info. maar ik zie toch nergens op de site staat op de site dat comfort 2 mailboxen heeft zenne....

mvg
Esla, happy time xl int zit inclusief in de nieuwe packs met telefonie, dus dat begrijp ik ook al niet

maar wie wel

mvg
die twee mailboxen dat zal ik binnenkort wel zeker weten.

hoe kan ik dan wel op tijd vaststellen dat die domeinnaam gratis blijft, ik zal dit toch binnekort ook moeten kunnen zien op mijn e-services dacht ik toch.


Elsa
dit van die 2 mailboxen staat als volgt op de bgc site omtrent internet overl comfort:

Voordelen
[/b] [/b][/b]



  • Voeg een extra mailbox van 1 GB toe aan uw internetabonnement.
    [/list]
    dus daar zal je moeten uit afleiden dat er 1 mailbox bijgevoegd wordt tov Internet favorite

    Elsa


Badge
happy time international zit bij pack internet-comfort en internet-maxi standaard inbegrepen en kost dus niets extra. Het is wel betalend 1 euro bij enkel een classic telefoonlijn.

muisje
@ muisje, Dus volgens u als ik het goed begrijp zal het niet kloppen wat ze mij beloofd hebben dat mijn domeinnaam gratis blijft ?

en kan jij mij mss dit hieronder uitleggen?


Wat ze nu juist bedoelen met "usb stick freeweekend aanpassen " begrijp ik niet goed en wat het verschil is met deze sim en de bijkomende die ze nog gaan opsturen ?


groetjes,

Elsa
Elsa, als ik via google zoek op "Voeg een extra mailbox van 1 GB toe aan uw internetabonnement." kom ik op onderstaande uit:

http://www.belgacom.be/onetelco/be-nl/catalogue-topic/t_new_internet_options.page

dit is een pagina voor zelfstandigen & kmo's... nergens zie ik daar een link met internet comfort overal. er staat daar trouwens ook "Antivirus- en antispam software inbegrepen". volgens mij slaagt dit op de professionele abo's


als je nu bij privé en bij al klant zoekt kom ik op het volgende:

  • Belgacom Internet Everywhere Maxi klanten hebben recht op een gratis domeinnaam .net voor de hele duur van hun abonnement. Wacht niet langer om uw e-mail en website te personaliseren.
  • Voeg voor € 45/jaar een extra mailbox toe aan uw internetabonnement.
hoeveel mailboxen er in een specifiek abo zitten blijft een raadsel

mvg


ja ik heb het gevonden voor privé maar het strafste is dat ik het nu niet meer terug vind, je moet niet vragen hoe duidelijk dit op de site staat maar als muisje dit zegt van dei twee mailboxen zal dat wel kloppen en er zijn drie verschillende personen die ik aan de lijn gehad heb van de bgc helpdesk die het zekfde beweren.

In ieder geval 'k zal het in enkele dagen wel duidelijk weten als ze mijn comfort pack aangepast hebben op mijn e-services en dan laat ik het weten.

Van die gratische domeinnaam dat hebben ze ook bevestig maar muisje nog niet !!!!!

Het is toch nogal een warreboel als je het mij vraagt maar ja dat weet jij ook al lang zeker !

groetjes

Elsa.

Reageer